Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden a macska körül forog, hogy szoktassam le erről, mit csináljak? Borzalmasan beteges a férjem.
9-es, (nem tudom, hogy te vagy-e a 2-es is), de már írtam, hogy nem kamu, nem kell válaszolni, ha nem hiszed el.
6 év házasság után nehéz lenne elválnom, mert összességében szeretem a férjemet. Az egész konfliktus a macska miatt van. Mondtam már neki, hogy nem bírom már a viselkedése mellett, ilyenkor meg azt mondja, hogy ketten akartuk a macskát, én is beszálhatnék a gondozásba.
és így akarsz élni?
szerinted ha macska és közted kéne választani ki nyerne?
"gyerekünk nincsen, csak 3 éve egy macska"
Félreérthető. Miért nincs gyerek? nem is szeretne, elég a macsek?
Ez nem hobbi, hanem betegség. Komolyan.
Pedig én imádom a macskákat, nekünk is van egy, lakásban, bár ő kijár a kertbe napközben. Nagyon-nagyon szeretjük, sokat van dédelgetve pici kora óta, aludhat a kanapén, az ágyon is akár, kap mindenféle finomat, van, hogy főzünk neki külön pl. májat, mert imádja. Kicsit ilyen gyerekpótlék, bár már nem sokáig, mert nyáron születik meg a kislányunk, de ezzel talán tudom érzékeltetni, hogy mennyire szeretjük és hogy bánunk vele.
DE. Amikor kicsi volt, a konyhapultról, asztalról stb. bizony én is letessékeltem elég határozottan, mert azért mindent nem lehet. Hát ne már, ott eszünk, nem macskaszőrt akarok kajálni. Megtanulta, mit lehet és mit nem, vannak szabályok. Költünk rá, de nem ész nélkül (aranymedál??? mintha nem lenne mindegy a macskának, de most komolyan...). Az fel sem merült, hogy miatta ne legyen gyerekünk mert mi lesz vele. Mi lenne? Megszokja. És értelemszerűen nem ő az első a rangsorban, egyikünk elé sincs helyezve. Ezt azért mondom, mert lehet nagyon szeretni egy cicát, mi is imádjuk a miénket, de a férjed beteg, ő nemhogy emberként kezeli, hanem valami ember feletti istenségként. Gondolom nem kell magyarázni, hogy ez miért nem normális.
Én itt az ultimátumot látom megoldásnak: vagy elmegy pszichológushoz, hogy megtanulja a helyére tenni a dolgokat (pl. azért nehogymár előnyt élvezzen a macska egy közös babával szemben), vagy akkor éljen boldogan a macskájával kettesben. Ha nem változtat, és nem ismeri be, hogy nem stimmel valami, más választásod tényleg nem lesz, minthogy odébb állsz.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!