Mit tegyek ha az öcsém a földön négykézláb ugrál, és macska meg kutya hangokat ad ki?
videózd le és tedd fel a netre.
Ha elérte a 100000-es nézettséget még sikeres is lehet.:)
Egyetértek azzal a válaszadóval, aki szerint csak a figyelmedre vágyik. Azért idegesít, mert addig is vele foglalkozol. Esetleg bosszúból zavar, (ez nem tudatos, csak ösztönös) amiért úgy érzi hanyagolod, nem szereted. Próbálj foglalkozni vele ilyenkor, kérdezd meg, szeretne-e játszani valamit, üljetek le legózni vagy autózni, kialakul egy bizalmi, testvéri kapcsolat. Nem fog többet piszkálni, ha megérti, hogy szívesen foglalkozol vele, amikor van időd. Ha éppen nincs, magyarázd el neki, hogy te már nagy vagy, tanulnod kell, (addig leülhet melléd csendben színezni vagy valami) vagy a házimunkában is segíthet... nekem is mindig babázni kellett a fiatalabb húgaimmal, focizni az öcsémmel, de megérte mert nagyon szeretnek. Pedig nagylány voltam, tudtam volna jobb programokat is :)
Egy testvérrel megéri jó kapcsolatot kialakítani, hidd el én tudom, felnőttként ha ott vagytok egymásnak, minden könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!