Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nemrég a legjobb barátnőmről kiderült, hogy nem lehet gyereke. A férjével tíz éve vannak együtt. A férfi nem képes megérteni a barátnőm helyzetét, és folyamatosan azzal jön neki, hogy gyerek nélkül nincs jövője a kapcsolatuknak. Szerintetek ez normális hozzáállás? Én kiakadtam a férfi viselkedésén. Nektek mi a véleményetek erről? Valaki, aki hasonló helyzetben van, mit tudna tanácsolni?
Előre is köszönöm a rendes, segítőkész válaszokat!
Számos módot talált a modern technika, amivel megoldható a kérdés, de azért ne felejtsük el, hogy egyik sem az, mint a természetes, fogantatás-kismamaság-szülés metódus.
Nekem is komoly gondot okozna, ha nem lehetne a páromnak gyereke, de hogy emiatt szakítanánk-e, nos, az egy erős "nem tudom". Attól függ, hogy milyen vele a viszonyom. Ja annyira jó, amennyire csak lehet, akkor személy szerint benne lennék abban, hogy egy csecsemőt fogadjunk örökbe.
Tulajdonképpen az örökbefogadással is "teremtünk" valamit, pontosabban valakit, ugyanis a legtöbb ilyen gyereknek semmi esélye átlagos életre (SE!), ha nem fogadják őket örökbe. Egy esélytelen kihúzása a gödörből, a tehetségeinek, erősségeinek kamatoztatása pedig ugyanannyira hasznos a társadalom számára, mintha a saját gyerekünk lenne.
Ennek ellenére mindig is ott lesz, hogy azért mégsem teljesen ugyanaz a helyzet. Csak hasonló.
100%, hogy nem lehet gyereke?
Amúgy a férj egy mocskos disznó. Ez mindig benne van a pakliban, és amúgy biztos, hogy vannak alternatívak akkor is, ha az egyik fél teljesen nemzőképtelen. Béranya, örökbefogadás stb.
A "Ja" helyett "Ha". :)
Egyébként nem tudom mennyire releváns a válaszom, 19 vagyok, ráadásul nem is nő, hogy mélyebben belelássak ezeknek a dolgoknak a rejtelmeibe. Tehát csak a saját véleményemet írtam le, ahogy a kérdés kérte. Ha olyan korban / helyzetben lennék, hogy gyereket akarnánk vállalni a párommal, de neki nem lehetne, akkor valahogy így viselkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!