Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nemrég a legjobb barátnőmről kiderült, hogy nem lehet gyereke. A férjével tíz éve vannak együtt. A férfi nem képes megérteni a barátnőm helyzetét, és folyamatosan azzal jön neki, hogy gyerek nélkül nincs jövője a kapcsolatuknak. Szerintetek ez normális hozzáállás? Én kiakadtam a férfi viselkedésén. Nektek mi a véleményetek erről? Valaki, aki hasonló helyzetben van, mit tudna tanácsolni?
Előre is köszönöm a rendes, segítőkész válaszokat!
Bezzeg, ha a ffinak nem lehet gyereke, akkor az okés, ha a nő elhagyja, mert, jaj, úristen, de gáz...
Szerintem korrekt, hogy közölte a pali, bár ezt illett volna a kapcs. elején megmondani.
Utolsó voltam.
Ezeket mind úgy mondom, hogy én magam nem tervezek gyereket, és nem támogatom, ha valaki azért csinál babát, mert "kell", mert mindenki másnak is van, és kell az utód. Egyértelműen szerelem párti vagyok, de sajnos ettől függetlenül meg kell értenünk a férfi álláspontját is, ez nem olyan dolog, amit erőltetni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!