Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Késő 31 évesen "felébredni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késő 31 évesen "felébredni"?

Figyelt kérdés

Nagyon gyerek természetű vagyok,nem vettem semmit komolyan az életben, linkeskedtem, bulizgattam, jól éreztem magam. Sosem feszültem meg a munkában, sosem idegeskedtem, azt csináltam ami jólesett. Nem szerettem a kötődést, párom sem volt komoly, és nem is vágytam rá. Mostanában kezdtem felébredni, hogy ez így nem jó. Vágyom egy stabil párkapcsolatra, egy szerető párra. Szeretnék gyermeke(ke)t, szeretnék egy boldog társas életet, nem kell már buli. Boldog szeretnék lenni egy szerető család anya tagjaként! Úgy vágyom rá. De ha utánaszámolok, nekem min 3-5 év, míg eljutok az ismerkedési fázistól a gyermek tervezésig. Nálam ez nagyon megfontolt lépés lenne. Nem is beszélve arról, hogy lehet 3 év után jövök rá, hogy nem is az Igazi-val hozott össze a sors, és akkor kezdhetek mindent elöröl. Félek hogy kifutok az időből... De ha ezelőtt kellett volna gyermeket szülnöm , akkor csak egy felelőtlen anya lettem volna. Miért tolt ki velem az idő?

Sokan cseszegetnek a környezetemben is, hogy miért nincs még férjem, sem gyerekem? Idegesít

Hogyan lehet ezt pánikmentesen kezelni?

2015. máj. 10. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Az ember akkor és azt csináljon amikor és amit jónak tart. Sz@rban is lenne a világ ha mindenki naptárak szerint kezdené meg élete adott periódusait.
2015. máj. 10. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

" nekem min 3-5 év, míg eljutok az ismerkedési fázistól a gyermek tervezésig" - honnan tudod te azt?

A világ tele van ám meglepetésekkel.

Csak semmi pánik, nincs késő semmihez!

2015. máj. 11. 07:52
 13/18 anonim ***** válasza:
tudod, 2 nap van, amikor semmit nem tudsz csinálni: a ma és a holnap :) ne keseregj a múlton, ne halogass semmit a jövőbe, éld az életed MOST.
2015. máj. 11. 21:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöööööm. Mindenkinek! Ez jó érzés, hogy újra pozitív vagyok. Még ha csak 3 percig is... de megérte "találkoznom" Veletek!!
2015. máj. 11. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
amugy...szinte mindenki lenyegileg ugyanazt irta le..es miert lettunk leszavazva??(nemtudom hanyadik voltam,de le lettem enis szavazva)
2015. máj. 12. 17:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Gondolhatod hogy nem én szavaztalak le...
2015. máj. 12. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé van kedvem hozzászólni dolgokhoz. Ha valahol még markáns véleményt fejtek ki, azt megértem, hogy sokaknak nem tetszik (bár még ekkor se érdmlem meg a lepontozást), viszont ilyen kérdésnél is piros pacsit kapni nagyon lehangoló :(
2015. máj. 12. 23:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyen voltam. 26 évesen mikor összejöttem a párommal , mondtam neki már a kapcsolat elején, hogy én mindenképpen szeretnék családot, babát 3 éven belül. Ő ezt el is fogadta és Ő is szeretett volna. Most 30 éves vagyok, van egy gyönyörű kislányom, viszont mostanában egyre inkább azt érzem nem a megfelelő férfi van mellettem, hiába gondoltam azt, hogy Ő a nagy Ő. Hiába működött minden és szerettük/szeretjük egymást, valami mégis hiányzik a kapcsolatunkból. Szóval ezzel csak azt akarom, hogy nem lehet előre tervezni, mármint lehet de sokminden változhat az idő múlásával. Most úgy gondolom, ha 20 évesen született volna gyermekem akkor is ugyanolyan jó anya lettem volna, mint most.
2015. máj. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!