Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő 31 évesen "felébredni"?
Nagyon gyerek természetű vagyok,nem vettem semmit komolyan az életben, linkeskedtem, bulizgattam, jól éreztem magam. Sosem feszültem meg a munkában, sosem idegeskedtem, azt csináltam ami jólesett. Nem szerettem a kötődést, párom sem volt komoly, és nem is vágytam rá. Mostanában kezdtem felébredni, hogy ez így nem jó. Vágyom egy stabil párkapcsolatra, egy szerető párra. Szeretnék gyermeke(ke)t, szeretnék egy boldog társas életet, nem kell már buli. Boldog szeretnék lenni egy szerető család anya tagjaként! Úgy vágyom rá. De ha utánaszámolok, nekem min 3-5 év, míg eljutok az ismerkedési fázistól a gyermek tervezésig. Nálam ez nagyon megfontolt lépés lenne. Nem is beszélve arról, hogy lehet 3 év után jövök rá, hogy nem is az Igazi-val hozott össze a sors, és akkor kezdhetek mindent elöröl. Félek hogy kifutok az időből... De ha ezelőtt kellett volna gyermeket szülnöm , akkor csak egy felelőtlen anya lettem volna. Miért tolt ki velem az idő?
Sokan cseszegetnek a környezetemben is, hogy miért nincs még férjem, sem gyerekem? Idegesít
Hogyan lehet ezt pánikmentesen kezelni?
" nekem min 3-5 év, míg eljutok az ismerkedési fázistól a gyermek tervezésig" - honnan tudod te azt?
A világ tele van ám meglepetésekkel.
Csak semmi pánik, nincs késő semmihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!