Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor (hány évesen) éreztétek úgy, hogy most már szeretnétek megállapodni egyetlen nő mellett, szeretnétek gyereket családot? Mikor kezdett el ez a dolog titeket foglalkoztatni?
25 éves volt a férjem, amikor megismerkedtünk. Előttem volt egy komoly kapcsolata, ha rajta múlik, házasság és gyerek lesz belőle.
A bátyáim 23, 21 és 20 évesek, egyiküknél sincs tervben a gyerek, pedig ketten komoly kapcsolatban élnek.
3-as, rátapintottál a lényegre, engem pont ez a vágy dolog érdekel, hogy mikor kezdték/kezdtétek el érezni,hogy már jó lenne. Persze tudom,ez mindenkinél más.
De a napokban feljött ez a téma, női ismerőseimmel, és ott mindenkit már fiatalon foglalkoztatott a dolog.
Én pl emlékszem ovis koromban farsangkor menyasszonynak öltöztem.:D
Kíváncsi vagyok, a férfiak oldalára is.
7. Dehogy nincs! :)
Sőt, ti férfiak abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy gyerekvállalás szempontjából még az időből sem, vagy sokkal később futtok ki. Igaz, hogy 40 felett már nagyobb eséllyel lehet elvált, gyerekes párt találni, de vannak akiknek ez nem probléma. Vagy ha mondjuk 10 évvel fiatalabb nálad, az sem szerintem.
Én sose éreztem azt, hogy mindig más nővel kell lennem. Nem is voltam mással. 1 nőt szerettem volna mindig is, akit szeretek, aki szeret, aki megbízható, aki a lelki társam, aki mellett megállapodhatok. Őt 20 éves korom vége felé, már majdnem 21 voltam, amikor meg is találtam és 22 éves voltam amikor feleségül vettem.
Gyereket is szerettünk volna (amióta az eszemet tudom, szerettem volna), de kiderült, hogy nem lehet kisbabánk, szóval mi maradunk kicsi család, kettesben.
Nekem a feleségem mindennél fontosabb. Az iránta érzett szerelmem és ragaszkodásom messze erősebb, mint a gyerek utáni vágy. Szóval utódaink nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!