Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhagynátok életetek szerelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok életetek szerelmét, ha nem akarna gyereket?

Figyelt kérdés
A kérdés arra vonatkozik, hogy soha, nem pedig arra, hogy az elkövetkezendő x évben.
2015. máj. 7. 18:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert én sem akarok.
2015. máj. 7. 18:21
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
igen, ott kezdődik, hogy életem szerelme olyan ember lenne, akivel egyformán gondolkodunk a lényeges kérdésekben. A beleszerettem a szemébe, szájába, pénztárcájába nekem nem megy, előbb megismerem, aztán beleszeretek :) Házas is vagyok 19 éve...
2015. máj. 7. 18:21
 13/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mert őt szeretem és nem egy esetlegesen megszuleto gyereket. Akkor amúgy mi van, ha elhagyod aztán kiderul, hogy neked nem lehet gyereked?
2015. máj. 7. 18:28
 14/36 anonim ***** válasza:
64%

Nem. S ez kölcsönös.

(Jelenleg nem is alkalmasak a körülmények, de nem tudom, valaha akarok-e gyereket. Valószínűleg igen, mégiscsak izgalmasabb úgy az élet.)

2015. máj. 7. 18:31
 15/36 anonim ***** válasza:
21%
Életem szerelme nem akart gyereket! Sebaj én azért szültem neki! Kettőt is! Ő meg beletörődött:)! Nem hagytuk el egymást! Felneveltük a gyerekeinket és szeretjük,tiszteljük egymást a mai napig!De az,hogy ő életem szerelme,az utolsó és az igazi ez nem akkor bizonyosodott be amikor még csak tervezgettem az utódlást!:)
2015. máj. 7. 18:41
 16/36 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk én nem akarok gyereket, ezt biztosra tudom. A kapcsolatom elején ezt elmondtam a páromnak, elfogadta, Ő is úgy érzi jól megvagyunk gyerek nélkül (nálunk anyagilag minden adott lenne, tehát nem ebből a megfontolásból). Viszont, ha az évek alatt változna a véleménye (szerintem arról nem tehet az ember ha mégis megszólalnak benne az ösztönök, hogy szülő szeretne lenni, hiába egyeztünk meg az elején) nem neheztelnék rá, ha ezért elhagyna. Valószínüleg ebből úgyis lenne neheztelés, veszekedés, hogy nem az a kapcsolat lenne amibe bele vágtunk, vagy amit évek óta élünk, biztos, hogy elidegenednénk egymástól, akkor meg jobb külön.
2015. máj. 7. 18:43
 17/36 anonim ***** válasza:
13%

18:41

Jól csináltad:):):)

Ha egészségi okok miatt nem lehetne gyereke,akkor gondolkodnék,ha nincs semmi probléma az egészségével, csak ugy nem szeretne gyereket,akkor igen elhagynám, mivel én biztosan szeretnék gyereket.

2015. máj. 7. 18:45
 18/36 anonim ***** válasza:
88%
Akivel ilyen alapvető dolgokban nem értünk egyet, nem hinném hogy életem szerelme lehet. A gyermekvállalás kérdése annyira alapvető, hogy ha egy pár ezzel kapcsolatban nem tud közös nevezőre jutni, akkor kizártnak tartom, hogy ők valóban egymásnak valók.
2015. máj. 7. 18:52
 19/36 anonim ***** válasza:
13%

Ha egy ilyen kaliberű dologban nem értenénk egyet biztosan nem lenne életem szerelme.

De egyébként ha mégis így alakult volna, akkor biztosan elhagytam volna.

2015. máj. 7. 18:58
 20/36 anonim ***** válasza:
6%

Nem. Ha nem öröklődő betegség van a háttérben, elmondanám, hogy én mindenképp szeretnék. Aztán úgy intézném, hogy teherbe essek tőle.

Ezek után elhagyhat, ha akar, vagy elfogadja, ami történt, nekem így is, úgy is marad belőle. Miért kellene nekem beáldoznom életem egyik álmát, ha nincs elfogadható indok rá?

2015. máj. 7. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!