Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynatok a hazastarsatokat ha sulyosabb nemi betegsege volt de nem szolt rola?
H a a kapcsolatunk alatt kapott volna egy ilyen fertőzést, akkor igen.
Ha előttem és kigyógyult, akkor azért megérteném, hogy szégyellte, nem hagynám el. És fontos lenne azt is tudni, hogyan derült ki.
Akkor talált indokot a szkításra, ennyi Azt gondolom, addig a betegséget lehet magánügyként kezelni, amíg nincs hatással az én életemre. Félt, hogy kiújul? Feltételezés.
És pasit nem féltette, hogy lesz valami szövődménye. De mindegy is, az indok meg volt a többi az duma.
Hogyan derült ki?
Ha a kapcsolatunk elott fertozodott meg, nem hagynam el. Pont ugyanugy, ahogy nem hagynam el, ha teszem azt lerokkanna, rakos lenne, akarmi. Egeszsegben, betegsegben all egymas mellett a par.... Legalabbis igy kellene. Ha a kapcsolatunk alatt fertozodott volna meg, akkor viszont egyertelmuen lapat.
Amugy jozanul belegondolva: mekkora az eselye, hogy kapcsoaltot kezdesz valakivel, aki kozli veled, hogy"ja, szifiliszem volt, de meggyogyultam, csak ellenorzesre kell jarnom"? Szerintem nulla, ugyhogy valahol ertheto, ha nem szolt.
Valoban kell ellenorzesre jarnia, kb 2ev, de a kura utan mar nem fertoz.
2ev utan nyilvanitjak teljesen gyogyultnak.
A verbol viszont ki lehet kesobb is mutatni, ha erre konkretan vizsgaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!