Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitcsinálnátok a helyemben ha 28hetesen táppénzen lennétek és a párotok önhibájából elbocsájtanák a munkhelyéről? Hozzáteszem ő volt a hibás nem kis dolog miatt! Nem fogta fel mit kockáztat, hogy babánk lesz munkalehetőség meg nincs. Elhagynátok?
Figyelt kérdés
Ha nemgondolt bele milesz a jövőben. nem örökre gondoltam csak mitudomén pár napra hétre hogy érezze a következményét hogy nekem ez fáj !! (nehezen bírnám )2015. febr. 5. 21:59
1/11 anonim válasza:
Megbeszélném vele. Aggódsz az anyagiak miatt és inkább elhagyod, ő pedig vagy visszamegy hozzád, vagy nem. Számomra ebben nincs semmi logika, szóval nem cselekednék így.
2/11 anonim válasza:
Miért rúgták ki egész konkrétan? Nekem az nem lenne mindegy. Ha pl. azért, mert iszik munkaidőben, akkor naná, hogy mehetne a francba, mert alkoholista nem kell. (Bár akkor eleve nem a párom, nem szülök gyereket egy megbízhatatlan embernek.)
De ha valamit hibázott, ami bár nyilván az ő hibája, de nem szándékos, akkor dehogy rúgnék még én is belé!
3/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló épp az első példádban irtak miatt :(
de nem alkoholista csak épp megitta nem iszik mindennap de néha igen
2015. febr. 5. 22:17
4/11 anonim válasza:
Na, hát akkor kirúgnám bizony. :/ Szerintem meg aki nem tudja munkahelyen sem visszafogni magát, az már alkoholista. Ne hitegesd magad!
Nekem ez különösen érzékeny téma, mert anyám alkesz, férfiban az ilyet kilométerről kerülöm.
5/11 A kérdező kommentje:
félek hogy később azt bánom meg. az eszem azt mondja ez nemjó így a szivem meg sajog :(
2015. febr. 5. 22:36
6/11 anonim válasza:
Az eszedre hallgass! nekem is volt ilyen baratom, csak nalunk nem volt terhesseg. Nem tudott megmaradni egy munkanal se...a pia viszont mindig ot volt...Nem eri meg!
7/11 anonim válasza:
Aki még a munkahelmunkahelyen is iszik, mert nem bírja ki, az bizony alkoholista. Gondold meg.
8/11 anonim válasza:
* munkahelyen. Átkozott telefon.
9/11 Bence_ válasza:
Van egy alkesz pasid aki attól jön majd rendbe mert megzsarolod? Kétlem.
10/11 anonim válasza:
Pár napra elhagyni, az puszta játszmázás. Úgy látom, közel azonos szinten vagytok. Maradj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!