Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolog az, ha a férjem magába zárkózik évek óta nincs szex, nem tudja mi a baja én pedig arra jutottam, hogy társkeresőn keresek valakit?
Figyelt kérdés
39 éves vagyok. A férjem jó apa, de nőként már sosem fog rámtekinteni ezt már feladtam.
Tudom szánalmas...
2015. jan. 15. 21:00
1/22 anonim válasza:
Szerintem van szex bőven, csak nem veled...
2/22 anonim válasza:
Közös programokat, változatos életet kell szervezni, hogy ne poshadjon be.
4/22 A kérdező kommentje:
Közös program sem megoldás, már mindent próbáltam.
2015. jan. 15. 21:06
5/22 anonim válasza:
Ha azt kérded, kapsz-e ezért feloldozást? Úgyis a saját lelkiismereteddel kell megvívnod ezt. Ha te bemagyarázod magadnak, hogy ez így korrekt, akkor nem tökmindegy, mit mond egy halom idegen?
6/22 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy már többször lebukott a társkeresős regisztrációival, még neki állt feljebb, hogy ez csak játék.
Kipróbálnám énis... Ha csak játék.
2015. jan. 15. 21:10
7/22 anonim válasza:
Teljesen megértem a kérdezőt, van ilyen hogy teljesen eltűnik a vágy a kapcsolatban - nálunk is ez van, évek óta nincs szex, én sem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ne ítélkezzenek olyanok, akiknél még nem ez a helyzet. Mi is nagyon jól eltöltjük az időt, amolyan nagyon jó barátok lettünk, de szex az nincs, semmilyen formában. Ilyen is van.
39/F
8/22 anonim válasza:
Talán van valakije, vagy valami betegsége van.
9/22 anonim válasza:
Hogy értékelheted magad annyira kevésre, hogy belemész ebbe a játékba? Ha ő társkeresőzik, és nem nem partner a kapcsolat javításában, akkor egyetlen választásod van. Hogy az a válás vagy a félrelépés, az a jellemed kérdése. Miért könnyebb hazugságban élni (és ezt mutatni a gyerekeknek), mint tiszta lappal kezdeni? Ne haragudj, de amit csinálsz, arra nem mentség az, hogy a férjed is csinálja. Aki csal, az szerintem nem is érdemel jobbat, mint aki csalja, akármelyikük is kezdi. Nézz tükörbe, és tekints magadra nőként te, ha már a férjed nem képes rá. Egy 39 éves, családos nőnek nem szabadna megelégednie azzal, amit teszel.
10/22 anonim válasza:
39F, és ti is társkeresőztök egymás háta mögött? Mert a jó kapcsolat működhet szexuális vágy nélkül, de ha van, és mással éled ki (+a kapcsolat sem jó, mint a kérdezőnél), arról szerintem kijelenthetjük, hogy nem jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!