Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Undorító dolog az, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorító dolog az, ha a férjem magába zárkózik évek óta nincs szex, nem tudja mi a baja én pedig arra jutottam, hogy társkeresőn keresek valakit?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok. A férjem jó apa, de nőként már sosem fog rámtekinteni ezt már feladtam.

Tudom szánalmas...

2015. jan. 15. 21:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Ezt te is tudod, mégis eldöntötted, hogy így teszel. Akkor meg minek kérdezted?
2015. jan. 15. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Tisztább lenne, ha megbeszélnétek, hogy nyitott kapcsolatban éltek tovább. Nem kellene szeretőket bújtatni egymás elől.
2015. jan. 15. 21:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Mitől zárkózott be?
2015. jan. 15. 21:37
 14/22 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam, hogy megölelem, kényszeredetten viszonozza.

Már fogalmam sincs mit tehetnék.

2015. jan. 15. 22:07
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
válj el!
2015. jan. 15. 22:58
 16/22 anonim ***** válasza:

nem szánalmas... szomorú.

voltam ilyen helyzetben azért tudom.

2015. jan. 16. 01:16
 17/22 anonim ***** válasza:
13%

És ha odamész és leszopod, akkor kényszeredetten fog elsülni a farka???

Ha társkeresőzik, akkor az ő farkát már bizony régen más szopja...

De kíváncsi lennék az előzményekre is! Hogyan jutottatok idáig?

2015. jan. 16. 05:29
 18/22 A kérdező kommentje:

Valamilyen indokkal elutasított már évekkel ezelőtt is.

Volt olyan, hogy filmet nézett és azt mondta várjam ki a film végét és majd akkor, kb másfél óráig ment még a film.

Megkaptam már többször, hogy az életben ennél fontosabb dolgok vannak.

Reménykedtem, türelmes voltam, mindent elkövettem.

Rájöttem, hogyha több mint egy éve semmi, az azt előző évben kb kétszer tudtam rávenni... nem érdemes bíznom többé abban, hogy a férjem valaha is hajlandó nagyritkán velem együtt lenni, már nincs is kedvem tovább erőltetni ezt.

2015. jan. 16. 06:25
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nyugodtan társkeresőzz! Pár nap alatt biztosan találnál valakit,ebben biztos vagyok!

Ha tényleg nem lehet megoldás a válás a férjeddel,akkor nehogy már feladd a nőiességed!

Biztos lepontoznak engem ezért, de sajnos el tudom képzelni, hogy ez az egyetlen megoldás.Annak nincs értelme, hogy 39 évesen soha többé ne szexelj és ne érezd jól magad.Szóval hajrá.

2015. jan. 16. 08:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Ő megcsal téged,tehát ha te is őt,akkor nincs mit számon kérnie rajtad,de akkor miért vagytok együtt? Miért nem válsz el tőle,és akkor még lesz esélyed boldog lenni valakivel?
2015. jan. 16. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!