Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez így normális? Én várok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális? Én várok túl sokat?

Figyelt kérdés

6 éves házasok vagyonk,van egy óvodás gyermekünk.A férjem szerint minden jó így,ahogy van,csak ne veszekednék.Dolgozik,tanul /3.diploma/,kondizik,néha elmegy a haverokkal/ezt csak havi 1-szer/.A szemetet leviszi,és néha elmosogat itthon.Ha itthon van,néha játszik a gyerekkel,de többnyire elvonul számítógépezik és tv-t néz.Vasárnap sétálunk hármasban,illetve heti egyszer hármasban bevásárolunk.Az ő lakásában lakunk,ahol minden úgy van,ahogy az exe hagyta,és nem változtathatok saját ízlésem szerint.Illetve közölte tegnap egy veszekedés után,hogy ok,a saját pénzemen /külön kasszán vagyunk/,de ha vége lenne,nem vihetek semmit.

Szeretném,ha esténként hármasban játszanánk,vagy ha a gyerek alszik,megnéznénk összebújva egy filmet,néha kettesben programot,én is elmennék szívesen heti 2-szer tornázni.Megbeszéltük többször,de a megvalósításnál neki mindig van valami más,ami fontosabb.

2015. máj. 4. 08:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%
Legalább nem vagy anyagi függés és hovamenjek kilátástalanságba. Ha borul a bili eltudsz költözni és eltartani magad (meg a gyereket). Én a helyedben ultimátumot adnék már. Vagy úgy viselkedik mint egy férj aki szeret téged és foglalkozik veled vagy költözöl mert senkinek a csicskása nem leszel
2015. máj. 4. 11:50
 32/36 anonim ***** válasza:
90%
Hogy tudtál ekkora majmot kifogni? :( Az elején nem tűnt fel hogy ekkora önző emberrel van dolgod? Ahogy leírtad neki ilyen a jelleme ezen nem fogsz tudni változtatni, ő képtelen a kompromisszumra, vagy megszoksz vagy megszöksz, én az utóbbit választanám, fizesse csak a gyerektartást az ex hitele mellett.
2015. máj. 4. 12:17
 33/36 anonim ***** válasza:
30%
2-es válaszoló: szégyelld magad.
2015. máj. 4. 14:27
 34/36 anonim ***** válasza:
90%
Van saját lakásod, gyereked - de nincs saját életed, nem vesznek semmibe, nem értékelnek, nem tisztelnek, ambícióidban (tanulás) nem támogatnak, minden áldozatot tőled zsebelnek be, terpeszkedve a számítógép vagy a tv előtt - mi tart még e mellett az ember mellett, kedves Kérdező? Költözz az otthonodba és hagyd magára ezt az érzéketlen "világ közepét". Neked is csak egy életed van: ne hagyd, hogy...ne hagyja élned.
2015. máj. 4. 14:31
 35/36 anonim ***** válasza:
80%
Neki nem szerető társ kell, hanem egy anyuka, aki ellátja, gondozza és még fizeti is a dolgait. Ezek után mi következik? A szexet nyilván nem az anyukájánál fogja keresni. Ráadásul mindezt az orrodra is kötötte, emellett pedig ott vannak az emailok fiatal nőcskétől. Csak a szemedet szúrja ki, ébredj már fel! mit akarsz te még ettől az embertől? Ez a 6 év is időpocsékolás volt. 40 évesen még nem esélytelen új párt találni, szerintem add be a válópert, költözz el és meglátod, sokkal boldogabb leszel nélküle. Nekem is volt egy ilyen párom, aki pont ugyanígy viszonyult hozzám, minden fontosabb volt neki, mint én, de én még az eljegyzés előtt elhagytam. Meg volt lepődve, csak azt nem tudom, miért:o
2015. máj. 4. 15:08
 36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!!
2015. máj. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!