Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez így normális? Én várok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális? Én várok túl sokat?

Figyelt kérdés

6 éves házasok vagyonk,van egy óvodás gyermekünk.A férjem szerint minden jó így,ahogy van,csak ne veszekednék.Dolgozik,tanul /3.diploma/,kondizik,néha elmegy a haverokkal/ezt csak havi 1-szer/.A szemetet leviszi,és néha elmosogat itthon.Ha itthon van,néha játszik a gyerekkel,de többnyire elvonul számítógépezik és tv-t néz.Vasárnap sétálunk hármasban,illetve heti egyszer hármasban bevásárolunk.Az ő lakásában lakunk,ahol minden úgy van,ahogy az exe hagyta,és nem változtathatok saját ízlésem szerint.Illetve közölte tegnap egy veszekedés után,hogy ok,a saját pénzemen /külön kasszán vagyunk/,de ha vége lenne,nem vihetek semmit.

Szeretném,ha esténként hármasban játszanánk,vagy ha a gyerek alszik,megnéznénk összebújva egy filmet,néha kettesben programot,én is elmennék szívesen heti 2-szer tornázni.Megbeszéltük többször,de a megvalósításnál neki mindig van valami más,ami fontosabb.

2015. máj. 4. 08:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
7%
A 11-es válaszoló tényleg elég bunkó, de milyen a hozzád hasonlók élete kedve kérdező? Egyáltalán milyenek a hozzád hasonlók, vagy kik azok?
2015. máj. 4. 08:57
 12/36 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező. Ahogy nyilatkozol az emberről (viheted, stb), az kiábrándító. Nem vagy boldog, nem szereted, legalábbis nem úgy, ahogy kéne. Ne verd át a továbbiakban, engedd el. Mondod, hogy van egy lakásod, költözz vissza és hagyd az ex által berendezett lakásban az agglegényéletét élni, ha az idegesít.

Amúgy meg ne kérd számon a hozzászólókon hogy mit tudnak az életedről, te most épp beinvitálsz minket oda, hogy tanácsot adjunk.

2015. máj. 4. 09:01
 13/36 A kérdező kommentje:
A hozzám hasonlók gondolom a 11-es szerint a későn szülők. Nem azért szültem későn,mert így akartam.
2015. máj. 4. 09:02
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy túl igényes.

Igazából sok butaságot tettél: pl. úgy szültél, hogy egy exbarátnő által berendezett, megváltoztathatatlan szentélyben élsz.

Egy hazug embernek, aki "elfelejtett" arról tájékoztatni, hogy az exbarátnővel felvett hiteleket fizeti, 6 éve, a mai napig, ahelyett, hogy a gyermekére és a közös jövőtökre költene.

Plusz te teszel bele többet anyagilag is ebbe a házasságba.

Adódik a kérdés, hogy miért a gyermek születése után évekkel kezdett ez furcsa lenni számodra?

Olyan finomságokról nem is beszélve, hogy heti egyszer szakít időt a családjára, egyébként pedig egyedül tölti az idejét.

Most őszintén? Én szülni sem szültem volna neki. Te mit tehetsz? Vele beszéld meg, s ha mindketten akarjátok (!) és mindketten (!) tesztek is érte (!), akkor lehet új alapokra helyezni ezt az életet, minden értelemben.

Ha.

2015. máj. 4. 09:06
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
Szóval csávó szart nem segít otthon, megszabja neked, hogy mit tehetsz a közös otthonotokban, se veled se a gyerekkel nem foglalkozik a minimális kötelezőn kívül, semmi közös vagyont nem akar veled... Őőőő... ez lenne az álomférj? Valószínűleg és egy párhuzamos univerzumból írok. Kérdező ha beleunsz, hogy két gyereket kell nevelned, akkor fogod a cuccod és elköltözöl a saját lakásodba.
2015. máj. 4. 09:11
 16/36 A kérdező kommentje:

Magányosnak érzem magam,sokat vagyunk ketten a kisfiammal.A férjem van,hogy napokon keresztül a köszönésen kívül nem szól hozzám.Ha próbálkozom, igen-nem a válasz,vagy lehord mindennek.Ritka,ha normálisan lehet vele beszélgetni.Egy vitánk alkalmával közölte,neki ilyen nő kellett,aki mellett élheti az életét,én ellátom a háztartást,gyereket.A második diplomáját is mellettem szerezte.4. éve minden péntek-szombat tanul,vizsgaidőszakban nem lehet hozzászólni.Már észrevettem 1-2 e-mailt fiatal egyetemista lányoknak.

Engem a munkahelyem akart beiskolázni másoddiplomára,de haladékot kértem,mert nem tudom,hogyan oldjam meg a gyerek felügyeletét.A férjem pedig közölte,hogy ha végez,kinézett még egy iskolát magának.

Akkor kedves velem,ha szexelni akar.

2015. máj. 4. 09:11
 17/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm 21-es! Végre valaki érti a problémám.

Más megoldást nem látsz?

2015. máj. 4. 09:12
 18/36 anonim ***** válasza:
95%
Basszus kérdező ne idegesíts már korán reggel! Milyen megoldást? Csávó konkrétan közölte veled, hogy csicskának jó vagy, azonkívül kuss a neved. Mit akarsz még tőle? Ilyen volt már akkor is mikor megismerted, eztán se fog változni...
2015. máj. 4. 09:15
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
20-as: A 19-es vagyok. Épeszű hozzászólni való akad? Ja, nem.
2015. máj. 4. 09:16
 20/36 anonim ***** válasza:
90%

Már ketten is írtuk neked, hogy hagyd el. Milyen megoldást akarsz még? A férjednek nem feleség, hanem dajka-bejárónő-p*nci kellett, és ezt kapta meg.

Hogy neked ebből a szerepből eleged van, az teljesen érthető.

De mire számítasz? Meg akarnád vele beszélni? Mit? Ez az ember, ahogy leírod, egy droid. Egy önző mocsadék, aki csak a padlót törli veled. Mit akarsz megoldani? Menj el, legyen egy boldog életed. Hidd el, egyedül jobb.

2015. máj. 4. 09:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!