Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális? Én várok túl sokat?
6 éves házasok vagyonk,van egy óvodás gyermekünk.A férjem szerint minden jó így,ahogy van,csak ne veszekednék.Dolgozik,tanul /3.diploma/,kondizik,néha elmegy a haverokkal/ezt csak havi 1-szer/.A szemetet leviszi,és néha elmosogat itthon.Ha itthon van,néha játszik a gyerekkel,de többnyire elvonul számítógépezik és tv-t néz.Vasárnap sétálunk hármasban,illetve heti egyszer hármasban bevásárolunk.Az ő lakásában lakunk,ahol minden úgy van,ahogy az exe hagyta,és nem változtathatok saját ízlésem szerint.Illetve közölte tegnap egy veszekedés után,hogy ok,a saját pénzemen /külön kasszán vagyunk/,de ha vége lenne,nem vihetek semmit.
Szeretném,ha esténként hármasban játszanánk,vagy ha a gyerek alszik,megnéznénk összebújva egy filmet,néha kettesben programot,én is elmennék szívesen heti 2-szer tornázni.Megbeszéltük többször,de a megvalósításnál neki mindig van valami más,ami fontosabb.
19-es vagyok: Nézd, kérdező, ezen a portálon alig írogatnak normál párkapcsolattal rendelkezők, itt, is, látod: ez a kapcsolat számukra már túl szép, hogy igaz legyen.
Más megoldás nem nagyon van, szerintem. Nézd, ha nem beszélitek meg, és nem változtattok közösen azon mindketten, ami zavaró, bántó, akkor minden így marad. De ezért mindkettőtöknek tenni kell, s akarni kell. Magától sajnos nem fog történni semmi.
Sajnálom, hogy -ahogy írtad- fiatal csajokkal is emilezget, mindennek tetejébe.
19,28,29,30!/Remélem,nem felejtettem ki senkit./
Köszönöm az érdemi válaszotokat.
24-es visszakérdeznék:
Te mit csinálsz,hogy az észt osztod egy jó órája /nem órák óta/?
Kérdező: szerintem nem vársz túl sokat, egyáltalán, sőt. Megoldás? Szerintem itt nagyon nincs. Nem tisztel, nem vesz komolyan, bejárónő és dadus kellett neki, ennyi. És még te fizetsz neki ezért, ami plusz jó dolog.
Én már eleve ott kiakadtam volna, hogy az exe rendezte be a lakást, és nem lehet ezen változtatni. Sőt, hogy még külön kasszát akar fenntartani és kilátásba helyezte a kapcsolat végét is. Wot?! Már eleve ennél a pontnál mondtam volna, hogy köszi viszlát, nemhogy gyereket adni neki. Oké, már van gyerek, de vele sem foglalkozik. Veled sem beszélget. Mit akarsz te ezzel a pasival kezdeni? De őszintén. Mert ha azt mered mondani, hogy a gyereknek apa kell... Igen, kell neki egy apa. Ő nem apja a gyerekednek, max biológiailag. Más kis nőcskékkel levelezget, és csak akkor kedves veled, ha szex kell? Kell még mondani, mi a megoldás? Mert szerintem ez nagyonis egyértelmű. Még egy utolsó beszélgetés, hátha (bár nem várok tőle túl sokat), aztán szépen átcuccolni a saját lakásodba a gyerekkel. Aztán ha tényleg akar tőled valamit, akkor bizony tesz is érte. Ilyen mellett én ugyan nem maradnék meg, gyerek ide vagy oda.
"40 felett,mindketten diplomával azt hiszem,lehetnek elvárásaim."
Elvárásai mindenkinek lehetnek, kérdés, ezek mennyire jogosak. A "piac" mindent és mindenkit beáraz, és ha az árad és az értéked nincs egyensúlyban, akkor sajnos fog még érni meglepetés.
Személyes tanácsom az lenne, hogy hagyd a p*csába, sz*rj a fejére, menj el bulizni, éld az életed, legyél boldog, nem kell mindig mindenre ráfeszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!