Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mehet a házasság megromlására ha a férj elmegy külfödre dolgozni és 3-4 havonta jön egy hétre haza?
3-4 havonta?!
A házasság még hagyján (annak is annyi), de a gyereknek szüksége van az apjára.
Szia . Egy atom biztos házasság simán kibír ennyit ;) !!!! Tudom , mi is benne vagyunk :) , immár 3.éve ... De most már nem sokáig , nyár végén költözünk ki mi is a férjemhez a lányunkkal !
Egyébként eleinte nagyon rossz nyilván , de hidd el az a 4 hét tényleg elrepül ! Sok sikert nektek ! 🍀
OFF: 2-3 év alatt egy embernek NEM jön össze egy lakásra, főleg, ha egy évben 3-4-szer hazamegy. Hacsak nem mérnök, orvos vagy programozó. De még úgy is necces.
ON: Én biztos nem élnék távházasságban, gyerek nèlkül sem. De ha tènyleg a lakás a legfontosabb, és erős, jól működő házasság, akkor talán kibírható. Csak fel kell készülni, hogy a 2-3évből 4-5-6 lehet.
Miért nem mész vele te is? Gondolom ott is albiban lenne, nem férnétek el ti is? Ha így is úgy is otthon vagy, akkor nem mindegy? A gyerkőcnek meg jól jöhet, ha korán elkezd idegen nyelvet tanulni.
Szerintem 3 évig nem lehet ezt bevállalni, gondolj bele, 9 éves lenne a gyerek, mire újra részt tudna venni az életében. Szerintem csomagoljatok, és menjetek vele ti is. Egyébként melyik országról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!