Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek hogyan viszonyult a pici babahoz mikor megszuletett?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 15:35
11/12 ASDLKW ADSLKAW válasza:
Nem mindenkinek ugyanolyan a tűrőképessége valaki jobban bírja astresszt valaki nem, szerintem ügyelj hogy törődjön a picivel, hogy kialakulhasson egy jó kapcsolat közöttük, de ne stresszeld túl!
12/12 anonim válasza:
Apaként én már az elsőnél rájöttem, hogy minden pillanat, amit kihagyok vele, - az örökre elmúlik, szóval nekem természetes volt, hogy bármikor, bármit.
Nem gondoltam, hogy ez rendkívüli, de amúgy meg rosszkedvűen, fáradtan is érdemes, mert jó hatással van az emberre egy kicsin segíteni, bármiféle értelemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!