Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy munkát kell találnia, de gyorsan?
oh a kisasszonynak a gyűrű leesne az ujjáról ha takarítani kéne? kakis pelus kilőve? öö tudja hogy egy kakáló gyereke lesz, aki sajnos nem szobatisztán születik?!
minek neki gyerek?
dolgozni nem nagyon szándékozik, csak ha 500e-t kapna
házimunka kilőve
gyes megalázó
te mi a jóistennek szülsz egy ilyen embernek? mert ez nem ffi...
a ffi nem ott kezdődik hogy izmos...
ott h nem mond olyat h a gyes megalázó, meg h a kakis fenekű gyerek közelébe se megy.. az ilyen csak annyit lát, hogy cuki gyerek, játszok vele, aztan ha bekakál belenyomom anyuka kezébe..
és h tervezed? melózol szülsz gyes babázol háztartást veetsz, aztán ő meg addig vakargatja az izmait?
de védd nyugodtan. ez a nagy "ffi" semmirekellő, mert se nem dolgozik, se nem segít majd a gyerek körül!
Kérdező, egy igazi férfi nem lusta, és nem szégyelli kivenni a részét a család közös dolgaiból (még ha az a kakis pelenka is adott esetben). Ti most egy kellemetlen szituációba keveredtetek, a férjed meg válogat, mint hogyha lenne választása, pedig nem azt a világot éljük, verseny van a munkahelyekért, tapasztalatból mondom, és az sem számít, hol éltek. Most lenne lehetőség, hogy amíg többet besegítene otthon, addig ő maga is felturbózná magát a munkára, és akkor talán még arra is lehetne esélye, hogy jó állást kapjon, ha ügyes hozzá, de így igazából neked egyedül kell majd eltartani az egész családot (ami, ha jól számolom, jelenleg 4 főt jelent), amíg őméltósága nem hajlandó megemelni a fenekét, ráadásul mindezt csökkentett fizuból a baba miatt.
A párodnak túl nagy az egója.
mentesegd nyugodtan
itt a te nagy párod senkinek nem kéne, jó hogy neked igen.
te eltűröd, más nő nem tenné.
Neharagudj,de én ezek után úgy vágtam volna ki,mint a huzat.
Mi az hogy csak a pici közös,a nagyért nem fog rohangálni,stb?
Akkor ha meglesz a pici,olyan durva különbséget fog tenni a két gyerek között,hogy ihaj.
A párom kemény fizika munkát végez,folyamatos 3műszakban,mert ez van. Mellette,mivel vidéken lakunk segít a kertben,illetve házfelújítunk.
Nekem is van egy 5éves fiam,a közös pici pedig a napokban érkezik.
Soha nem hagynám,hogy én gyerekem,te gyereked legyen. Ugyanúgy viszi az oviba,elhozza,meccsre járnak. Mióta én már nehezebben mozgok,ő jár boltba,postára,stb.
Igaz,otthon nem kell a háztartásba besegítenie,mert az az én dolgom,nem is szeretem ha belepiszkál.
Szerintem a párod sajna egyre válogatósabb lesz. A gyerekek érdekében muszáj a sarkadra állni,mert ez hosszútávon biztosan nem lesz igy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!