Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy munkát kell találnia, de gyorsan?
Ha az ember - sőt család- a 0-n áll, akkor nincs "majd".
Felelős értetek, az ő egyéni, érzelmi, meg öntudati szempontjai sokadlagosak.
Nekem is van pár gyerekem, mentem már le kutyába, hogy legyen valami, - a 4-500 ezertől távol, de lett.
Nem érzem magam se sértve, se áldozatnak.
Én megértem, hogy egy életviteli szintet nehéz feladni, de arra gondolj, sokan 100-200.000 ft-os teljes családi bevételből vállalnak gyereket és nevelik fel boldog körülmények között.
A férjednek, mint családfenntartó félnek kötelessége elvállalni az első kézzel fogható munkát, ez tiszta sor. Viszont megszoktatok egy olyan életet, melyet a leírásodból úgy érzem, nem akartok feladni.
Amit tenni tudsz az jelenleg annyi, hogy segítesz neki munkát keresni - ismerősökön át, vele együtt nézve a hirdetéseket. Ostorral nem tudod munkába kergetni, de nem is lehet a végtelenségig rágódni azon, hogy ez a munka ezért nem jó, az nem fizet eleget. Mind a 250-es, mind az 500 nettós munkahelyek egy rettentően apró szeletet képviselnek a magyar gazdaságban és pici az esély egyből visszajutni egy ilyenbe. Időből meg elég kevés van számotokra, ha már jön a baba.
Ha ennyire nem megbízható, akkor megoldás lehet az, hogy megegyeztek, hogy menjen ő gyedre. Én hasonló okok miatt szeretném így, imádom a párom, de elég felelőtlen. A legutóbb simán felmondott a semmire, ha nem segít a családunk, akkor fogalmam sincs, mit csináltunk volna.
Ha megbeszélitek, hogy gyedre megy, akkor csak néhány hónapra kell munkát vállalnia, és nem kell válogatósnak lennie, elvégre csak rövid időről van szó.
Úgy látom itt van a kérdező párja is és szigorúan lepontoz mindenkit 0-ra...
:D
Felraktátok a hülye szemellenzőtöket, mert bepánikoltatok, hogy még nincs gyerek, és a lehető legmeggondolatlanabb módon bevállaltátok.
Tudtad, hogy a férjed, már régebben is ilyen hozzáállású volt, nem vállalt el bármit, válogatott.
Ennek ellenére, mikor alig fél évig volt munkája, neked szülnöd kellett.
Értem én, hogy nem vagy már huszonéves, de mit gondoltál, mi fog változni?
Ez olyan kis női hülyeség, hogy majd a baba mindent megváltoztat. Hát nem!
Sajnos a férjed nem fog változni. Ha szerencsétek van, talál valamit, ami megfelel az ízlésének, ha nem, akkor a te fizetésedből fogtok élni hárman.
Tudod erre mondják, ki milyet szakít, olyat szagol.
De szülj még neki pár gyereket, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!