Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! A férjeteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! A férjeteknek szokott sz@ros lenni az alsógatyája?

Figyelt kérdés
Mikor mossátok. Őszintén ha kérhetem .
2015. ápr. 6. 22:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
őszintén szólva nem szoktam megvizsgálni a gatyáját, csak bevágom a mosógépbe. De még csak fél szemmel se vettem észre eddig ilyet, szóval kijelenthetem, hogy nem. Ha az lenne, akkor viszont biztosan a kezébe adnám, hogy legyen szíves kimosni, mert ezt nem teszem a mosógépbe.
2015. ápr. 7. 10:02
 22/33 anonim ***** válasza:
55%
Jézusom, természetesen nem!
2015. ápr. 7. 10:03
 23/33 kovpet ***** válasza:
92%
Nincs aranyere?
2015. ápr. 7. 10:21
 24/33 anonim ***** válasza:
53%
Amíg nem volt bidénk (fenékmosó a WC mellett), rendszeresen előfordult. Szóltam neki, hogy ha ilyen van, akkor ne tegye a közös szennyesbe, mossa ki kézzel. Kimosta.
2015. ápr. 7. 10:23
 25/33 anonim ***** válasza:
63%

Én legalább heti kétszer telef*som a gatyeszt. Még a zoknim is csokapikos!

Nincs ebben semmi rossz.

2015. ápr. 7. 15:06
 26/33 anonim ***** válasza:
Nem. De mi mindketten alvázat zuhanyzunk nagydolog után. Sokkal tisztább így. Munkába pedig lehetőség szerint nem csináljuk, ha mégis muszáj, arra hordunk magunkkal nedves törlőkendőt, és amint hazaértünk megmossuk.
2015. ápr. 7. 17:41
 27/33 anonim válasza:
48%
Nem. Egyszer láttam egy kis barna foltot, de egyszer előfordulhat: nem törölte ki rendesen, nem úgy sikeredett egy puki vagy nem tudom. Nem foglalkoztam vele. Az az alkalom kivételével máskor még nem láttam, de mondjuk nem is szoktam nézegetni, csak bedobni a gépbe a többivel együtt. Akkor is csak véletlenül vettem észre.
2015. ápr. 7. 18:01
 28/33 A kérdező kommentje:
Én sem nézegetem nagyító alatt,de akaratlanul is meglátom . Nagyon kellemetlen ,viszont megsérteni nem szeretném. Egyébként már régebben szóltam neki egyszer ,tartunk itthon popsitörlőt is ..
2015. ápr. 7. 19:50
 29/33 anonim ***** válasza:
60%
Böszme Feri! Te nem futsz százon, az hétszentség! :D
2015. ápr. 8. 06:09
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem, mert nagydolog után zuhannyal megmosdik, ha pedig úton vagyunk, akkor nedves törlőkendőt használunk. (Én otthon is azt szeretem jobban.)
2015. ápr. 8. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!