Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! A férjeteknek szokott sz@ros lenni az alsógatyája?
Neki nem, viszont apámnak rendszeresen dobálja ki anyám a gatyáit. Tiszta szar az összes. Szóltunk már szépen, csúnyán, volt miatta balhé, veszekedés - egyik fülén be, a másikon azonmód ki. Anyám már többször kidobálta az összes gatyát emiatt.
Ha a férjem csinálná, tuti beszélnék vele erről, hogy vagy törölje ki rendesen vagy mossa meg/ használjon nedves törlőkendőt mert ez igénytelenség, én pedig igénytelen emberrel nem vagyok hajlandó élni. Ha én ki tudom törölni rendesen, akkor ki tudja más is.
Nem szokott. De egy dolog azért eszembe jutott: ha ez régebben nem fordult elő a férjeddel, az utóbbi időben viszont többször, akkor nem kizárólag az lehet az oka, hogy egy ideje nem megfelelően tisztálkodik, hanem lehet esetleg valami kezdődő, végbéllel kapcsolatos egészségügyi probléma tünete is ez a dolog.
Szerintem érdemes lenne - amennyire lehet tapintatosan - szóba hoznod a dolgot, még ha nyilván kellemetlen is.
Az én párom kínosan ügyel arra, hogy rendesen ki legyen törölve a feneke... ugyan ez nem akkor történt, amikor velem volt, de mondta, hogy olyan viszont volt, hogy azt hitte, fing, és kicsit befosott, vagy annyira hirtelen jött rá, hogy kicsi kicsurgott, mielőtt el tudott volna menni az illemhelyre. Ilyen mindenkivel előfordul, bár az más kérdés, hogy jobb esetben ezt lehető leggyorsabban elmondja a párjának.
Ha az "IFA féknyom" többször fordul elő, akkor igenis szólni kell neki. Mert egyrészt nem túl gusztusos, másrészt nem is egészséges. Nyilván nem úgy kell odamenni, hogy fú, anyám, mekkora egy igénytelen szaros állat vagy, hanem hogy már jó ideje folyamatosan van ürülék/kaka/szarmaradék az alsógatyájában, és ez nem egészséges, mitől lehet. Persze van az a pasi is, aki elkezdené erre, hogy mit rinyálsz, az semmi blablabla...
amúgy a legjobb megoldás az lenne erre, hogy ahol lehetősége van rá, ott mossa meg a fenekét nagydolog után, vagy nedves törlőkendővel törölje meg.
soha
nálunk nagydolog után nedves törlőkendőzés van,így elő nem fordulhat
engem gyerek koromban arra tanítottak,hogy utána meg kell mosni,de nekünk nincs kádunk,zuhanyozni meg nem akarok (elég sűrűn kell mennem),így nedves törlőzünk
már az 5,5 éves fiam is elképzelhetetlennek tartja,hogy ne legyen nedvessel megtörölve neki,bár neki még mosom is a csap szélén
egesz csalad babakendot hasznal wc utan friss tiszta nincs pisiszagu fehernemu ill feknyom az alsonemuben.
A gyerekeket is erre szoktatuk kicsi koruk ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!