Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van! Nem bírom tovább! mit tegyek?
6 éve vagyunk együtt. Nemrég volt az esküvőnk. Van egy 1,5 éves lányunk és 36 hetes terhes vagyok. Voltak elötte is vitáink de meg tudtuk beszélni.
A helyzet az hogy ő ki nem állhatja a szüleimet de tartjuk velük a kapcsolatot, elbeszélgetnek stb nem veszekednek.
De van mikor kiborul és akkor velem veszekszik és mindig azt mondja hogy állandóan a családom végett kapunk össze. Most pl egy ágyat kellene elhozni anyunak(meglepi) de nővérem párja nem ér rá pakolni erre azt mondja akkor ő sem hozza el , mert a sógor mindig kimenti magát a munkából. És ezen kaptunk össze hogy én a családomat védem meg az a fontos nekem hogy nekik jó legyen.
Valamelyik nap olyanokat mondott hogy lesz**om a gyereket meg őt (ez nem igaz) csak anyámék a fontosak.
Volt rá példa hogy mindennek elhordott engem utána meg jött bocsánatot kérni. A veszekedések mára már szinte minden naposak.
Meg az is hogy este fél 7 fele feljön 1-1 haverja és kb este 9 fél 10 ig itt van. Ilyenkor 1-2 sört megisznak. Nekem ebböl elegem van. Meg abból is hogy néha piti dolgokért veszekszik velem. Én vissza sem szólok mert nem akarok balhét de ő akkor is csak mondja. Van mikor eltelik 1 hét veszekedések nélkül. De már kikészülök a sok veszekedéstől. Mit lehetne tenni?
Kommunikáció!!! Üljetek le,beszéljétek meg.Ne támadj,mondd el,hogy neked mi nem jó,és ő is.Törekedjetek kompromisszumra.Ha nem jön ki a családoddal,ne erőltesd!Ünnepeken tiszteletét teszi,máskor meg csak Te menj a gyerekkel (nemsokára gyerekekkel).Az ágyat elhozathatjátok bútorszállítókkal is,bár nyilván úgy drágább.De nincs konfliktus.A sógorod valóban mindig kihúzza magát a munka alól?Akkor jogos a férjed felháborodása,hogy neki kell mindig segíteni.
A haverozástól én is kiakadnék.A férjem egyszer csinált ilyet az 1 éves fiunk mellett,ittak,hangoskodtak,a gyerek meg sírt,nem tudott elaludni.Azóta sörözőbe járnak havonta egyszer,illetve az egyik haver elvált,egyedül él,nála buliznak.
Senki nem m9ndta neki hogy kedvelje. De heti egyszer kimegyünk közösen. Beszélgetnek stb mondogatja hogy már jobb a kapcsolata anyummal egyszer meg azt mondja hogy ki nem állhatja... én sem értem...
Még mikor elterveztük h veszünk ágyat akkor mondta ha el tudja hozni el hozza... most el tudná hozni de nem hozza... én nem erőltetem neki csak megkérdeztem hogy el e tudja hozni ő meg felhúzta magát.
A haverozás meg nem alkalmi hanem kb 2 hete minden napos...
Miért cipeled magaddal a férjed hetente a szüleidhez?
Én annyira utálom apósomat,a havi egy látogatástól hányingerem van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!