Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a férjemből! Hogyan tovább?
Egyre jobban utálom már,az a tipikus nőfaló,mindig mindenhol mindenben csak ez érdekli.Már hányok tőle,mindig is utáltam az ilyen pasikat!Úgy érzem már nem birom elviselni,undorodom tőle.Az a legrosszabb,hogy most jöttem rá,hogy ő alapból ilyen,neki ez olyan természetes,mint másnak a levegővétel.Még mielőtt bárki megkérdezné,nem,nem vettem észre,régen nagyon jól tudta ezt leplezni.
Ráadásul terhes vagyok,de tudom,hogy nem együtt fogjuk felnevelni ezt a picit.Soha nem akartam egyedülálló anya lenni,egy gyereknek családban a helye,anyuval és apuval.Fogalmam sincs hogyan tovább!
Persze,megélek a jég hátán is:)
Inkább az utolsó előtti mondatom aggaszt.
"tegnap teszteltem,még korai lenne:)"
Azt Te csak hiszed, hogy korai! :)
Ha nem bírod, akkor el kell válni. De alaposan gondold át. Lehet vele beszélni? Vagy az nem fér el a férfiassága mellett?
Mindenesetre jó egészséget és sok boldogságot a babához!
Kedves Kérdező! Minden férfi egy nőcsábász, ha leplezi, ha nem...így vannak bekódolva!
Szerintem ne dramatizáld túl,az hogy undorodsz tőle vmilyen szinten/mértékben talán fogható a terhességre is.Esetleg azért tűnik nőfalónak, mert nem adsz meg neki 'valamit'?? Beszélgess vele.
Sok sikert!!
Házasok vagytok? Tud már a gyerekről?
Ezek azért lényeges dolgok, mert lehet hogy egy nőfaló, de észbe kaphat ha már közös gyerek meg a házasság felbomlása forog kockán.
Azt mondjuk nem értem hogy miért nem vetted ezt észre. Eddig csalt téged és most lebukott vagy mi?
Én csak azt nem értem, ha már régebben kiderült, hogy ilyen, miért nem akkor váltál el?
Marad a válás.
Jobb előbb, mint később.
Milyen érdekes néhány válaszoló!
Ha a férfi csak, akkor hát, istenem, ha a nő, csak egyszer is, akkor már rib.anc és k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!