Elegem van a férjemből, megtehetem vele ezt?
Tudod, azért is írtam a közös kasszát, mert így mi is mindig megveszünk mindent amit szeretnénk, mondjuk nagyon spórolunk, mert nem könnyű megélni, de ha a párom kitalálja, hogy ő most venni akar egy új cuccot a gépéhez, akkor nem mondom, hogy ne vegye, mert tudom, hogy kőkeményen megdolgozik érte, és amúgy meg nem szórja a pénzt! A másik meg, hogy ha nekem tetszik meg valami nagy ritkán, akkor sose spórolna rajtam! Én annál inkább! Ha nem veszem meg mert sajnálom rá a pénzt, akkor ő elmegy és megveszi nekem!
Ezt nem azért írom le, hogy dicsekedjek, mert hidd el nem élünk luxusban! Ruhákra szinte tényleg csak akkor költünk ha már muszáj, de mindig közösen beszéljük meg mire költünk és mire nem! Én máshogy nem tudnám elképzelni, hiszen azért vagyunk egy pár, hogy mindenen osztozzunk, a szegénységen, a problémákon, meg a jó dolgokon is!
Mi az a "saját családi"?
Amúgy nem igazán értem, hogy akarsz hónapokig nem hozzányúlni. Ha akkor éppen nem hoz haza pénzt a férjed, akkor nem esztek, nem veszel pelenkát?
Én is a közös kasszát javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!