Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtehetem azt, hogy nem...

Megtehetem azt, hogy nem fogadom el azt az időpontot amikortól visszavennének a munkába?

Figyelt kérdés
November 13-án tölti be a kisfiam a 3. évet, engem pedig november 2-től vennének vissza, tegnap beszéltem a főnökömmel. Ilyen esetben mit tehetek? Az oviban most voltam, nem veszik fel előbb, még fél napra sem. Mondhatom, hogy csak 14-től jövök dolgozni?
2011. okt. 14. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
elvileg ki kéne venned a szabidat a kezdéskor, nem?
2011. okt. 14. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Kezdj szabival, aztán 14-től rendesen.
2011. okt. 14. 14:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Már az sem fér bele, 2-tól indul a pozíció ahová felvesznek. A szabikat meg elvileg októberre visszamenőleg beírják, mintha onnantól dolgoznék. (ami a pénz miatt mondjuk nem baj) És marad még pár napom, összesen 27 nap szabim van. Megtehetik?
2011. okt. 14. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Táppénz?

Te tudod milyen a munkahelyed, hogy mennyire ugrálhatsz, mennyire irányíthatsz te, mennyire vagy fontos, mennyire tudnak helyetted mást alkalmazni.

2011. okt. 14. 17:09
 5/8 sumergo ***** válasza:
Elvileg megteheted, de nem hiszem, hogy érdemes lenne "ugrálnod", mert ugye nem is kötelesek visszavenni. Talán inkább azon kellene gondolkoznod, hogy valami megoldást találj arra a pár napra. Jó tanácsként írtam!!!
2011. okt. 14. 18:10
 6/8 sumergo ***** válasza:
Már úgy értettem a megoldást, hogy nagyszülők, rokonok, barátnő, idős néni a szomszédból, vagy valaki más, nem tudna-e addig vigyázni a gyerkőcre?
2011. okt. 14. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
két hét nem a világ vége, majd vigyáz a gyerkőcre az apja. Elvileg megteheted, hogy nem fogadod el a felkínált pozíciót, de félő, hogy ők meg cserébe felmondanak később.
2011. okt. 14. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm mindenkinek. Családon belül megoldjuk a dolgot.
2011. okt. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!