Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van! Nem bírom tovább! mit tegyek?
6 éve vagyunk együtt. Nemrég volt az esküvőnk. Van egy 1,5 éves lányunk és 36 hetes terhes vagyok. Voltak elötte is vitáink de meg tudtuk beszélni.
A helyzet az hogy ő ki nem állhatja a szüleimet de tartjuk velük a kapcsolatot, elbeszélgetnek stb nem veszekednek.
De van mikor kiborul és akkor velem veszekszik és mindig azt mondja hogy állandóan a családom végett kapunk össze. Most pl egy ágyat kellene elhozni anyunak(meglepi) de nővérem párja nem ér rá pakolni erre azt mondja akkor ő sem hozza el , mert a sógor mindig kimenti magát a munkából. És ezen kaptunk össze hogy én a családomat védem meg az a fontos nekem hogy nekik jó legyen.
Valamelyik nap olyanokat mondott hogy lesz**om a gyereket meg őt (ez nem igaz) csak anyámék a fontosak.
Volt rá példa hogy mindennek elhordott engem utána meg jött bocsánatot kérni. A veszekedések mára már szinte minden naposak.
Meg az is hogy este fél 7 fele feljön 1-1 haverja és kb este 9 fél 10 ig itt van. Ilyenkor 1-2 sört megisznak. Nekem ebböl elegem van. Meg abból is hogy néha piti dolgokért veszekszik velem. Én vissza sem szólok mert nem akarok balhét de ő akkor is csak mondja. Van mikor eltelik 1 hét veszekedések nélkül. De már kikészülök a sok veszekedéstől. Mit lehetne tenni?
Azt lehetne tenni, hogy visszapörgeted az idő kerekét 6 évvel, nem mész hozzá, nem szülsz egy gyereket, és nem esel még egyszer teherbe.
Ha ez nem megoldható, akkor nincs ötletem.
Szoval most jottel csak ra, hogy meg egy gyerek van a hazban?
Mit lehet csinalni? Ha nem birod, nem akarsz igy elni, ott hagyod, vagy tovabb szenvedsz, veszekedtek.
Illene eldönteni ki neked a családod. Mert onnantól fogva, hogy szültél, és férjed lett, választottál magadnak családot, megalapítottad a sajátod.
A szüleid testvéreid is természetesen ugyanúgy szeretve vannak, de a társad mellett kellene állj, nem mindig anyád kellene védd. Gondolom nem véletlen lett ez a fejedhez vágva. Most mondjam, hogy anyuci pici lánya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!