Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, ha nem bírok így élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nem bírok így élni?

Figyelt kérdés

Egész életemben szegényen éltem. Végre elkezdtem dolgozni, azt hittem, végre vehetek magamnak ruhákat, vagy nem kell egy tábla csokin gondolkodni.

Sajnos nem így lett. A párommal élek, és durván beleestünk egy adósságokkal teli időszakba. Az egész összeg, amit megkeresek, elmegy a kiadásokra. 100 ezerből nincsen 1000 forint, amit magamra költhetnék.

Abból áll az életem, hogy dolgozom, majd bele döglök, tanulok mellette, és ellátom a háztartást. A keresetemből egy vasat nem látok, alig eszek, és a samponnal, tusfürdővel is pokolian spórolni kell. A jelenlegi samponomnak pl ki kell húznia júliusig, mert egyszerűen nincs keret semmire.

Normális, ha kimerültnek és elkeseredettnek érzem magam?

21N

2015. ápr. 1. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Ezért nem veszek én fel semmiféle hitelt soha, jólelvagyok magamnak az albérletbe a pincérkedésemmel és még ígyis marad magamraköltenivaló nem is kevés
2015. ápr. 1. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Hú pincér vagy és albérletben laksz, azta, sárgulunk.
2015. ápr. 1. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

keress más munkát, 3 nyelv ismeretével tényleg csak ilyen munka van 100ezerért? a barátod mennyit keres?

sampon helyett pl próbáld ki a szódabikarbónás házi sampont. egynek jó, és olcsóbb is.

minden tekintetben keresd az olcsóbb alternatívákat. én amíg ilyen rosszul megy a dolog, kiköltöznék az albérletből, és helyette inkább hazamennék, és gyűjtögetnék, ne menjen el az albira

2015. ápr. 1. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Most lehet h csak nekem homályos, de hol vagy külföldön, hogy 100ezret keresel?Romániában??
2015. ápr. 1. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Mire kellett olyan sürgősen a pénz?

Külföldön 100e elég kevés még ösztöndíjnak is.

2015. ápr. 1. 19:45
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Normális, azért durva, hogy április elején tudod, hogy júliusig egy gagyi sampont nem tudsz venni.Hol élsz, a párod mennyit keres, valamit nem tudtok eltolni egy picit, hogy alapvető dolgaitok meglegyenek?
2015. ápr. 1. 19:54
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
arról miért nincs egy szó se, hogy pasid dolgozik e?!
2015. ápr. 1. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Öhm, tuti valamit rosszul csináltok, de ha három nyelven beszélsz, tudnál menni jobb országba is szerintem.

100 ezret külföldön? Mi az? diákmeló? Vagy melyik ország?

2015. ápr. 1. 22:41
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

De hogy sikerült ilyen fiatalon így eladósodni? oO

és milyen külföldi ország az, hogy csak 100ezret keresel? Meg mi az hogy nem futja samponra?? Hát nem tudom elképzelni, hogy lehet ilyen szituba kerülni, én is csóró vagyok de azért nem kell hónapokig beosztanom egy sampont...

2015. ápr. 1. 23:30
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

15-ös, elmehetsz a búsba...tele vagy előítélettel, ugye? Lehet, hogy ot már jobban élnek mint itt ebben az országban!

Kérdező, nem értelek, miből lett ekkora adosságotok? Azért durva, hogy már most tudod, júliusig ki kell tartson a samponod, mert nem tudsz másikat venni. Én is nagyon nehezen élek meg gyerekkel albérletben, de ettől azért én megőrülnék.

Párod dolgozik?

2015. ápr. 2. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!