Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírok a férjemmel együtt élni, de nem tudom hova menjek a gyerekeimmel. Ő még nem tudja hogy költözni szeretnék!
uhh megelhetes mint kapcsolatkeresesi motivacio ???
Hova jutott ez a tarsadalom...agyam megall es megfordul
Azért nem bírom vele,mert mindenbe beleszól
pl:mit mikor csináljak,mit hogyan csináljak,
mondjuk:hogyan teregessem a ruhákat.
mikor mossak.
mikor porszivozzak.
hogyan és mennyi ideig.(megértem hogy spórolni akar,de könyörgöm amit ő csinál az már túlzás!)
mikor tévézzek.
nem mintha tv függő lennék,(néha egy filmet megnézek,de az sem tetszik neki.)
beosztja az időmet.Illetve be akarja osztani.
Ha kikérdezi a véleményem(nagyon ritkán)nem is érdekli mit mondok.Akkor nem értem miért kérdez.
Illetve azért mert említettem már neki,hogy együtt kellene döntenünk bizonyos kérdésekben.
De nem úgy gondoltam ahogy Ő.(Megkérdez,egyik fülén be a másikon ki,és már mielőtt megkérdezne döntött is!)
Nem képes velem normálisan beszélni.(ideges,buta,bunkó módon beszél,ill.követel.)
Kérdeztem már tőle,hogy miért nem tud velem normálisan beszélni.Az volt a válasz,mert én is bután beszélek vele.
Utána hetekig nem mondtam neki egy csúnya szót sem,de részéről semmi változás.
Rákérdeztem hogy hogy lehet ez?
Nem volt érdemleges válasz!
Próbálom megbeszélni a problémákat vele,de csak pár napig van nyugi utána minden megy úgy tovább ahogy előtte.
Sok mindent kipróbáltam már:
Mindent úgy csináltam ahogy ő mondott,annak reményében hogy majd akkor megfelel neki minden.
De nem.még többet akart.
Nem tisztel egy kicsit sem.
Más emberrel különbül beszél mint velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!