Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Nem bírok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem bírok a férjemmel együtt élni, de nem tudom hova menjek a gyerekeimmel. Ő még nem tudja hogy költözni szeretnék!

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 18:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem először beszélgessetek el erről. Te mondjuk hogy hogyan érzed magad, és nem úgy "AKKORA TAPLÓ VAGY VELEM, MÉÉ'? hanem inkább ilyen " tudom hogy sok sok a dolgod és néha ideges vagy, de nekem nagyon rosszul esik hogy úgy beszélsz velem mintha nem is tisztelnél, pedig én tényleg próbálkozom megfelelni neked, de néha már túl sok" és ezt mind nyugodt meghitt hangnemben négyszemközt, nem a falhoz vágott tányérokkal együtt. Ha ez jól ment várd ki hogy meg változik-e vagy próbálkozik-e, ha nem lebegtesd meg előtte előtte a válás lehetőségét, várj még egy kisit hogy akkor próbálkozik-e a kapcsolatotok javításával, ha nem akkor megérdemli hogy ott hagyd. De ha látod rajta , hogy próbálkozik akkor mondjad is neki hogy ennek örülsz, és nem csak még többet akar. remélem segítettem, ha csak egy kicsit is :)
2012. nov. 15. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezért válni és szétrombolni a gyerekek életét?? Jó ég, nem mondod, hogy ez akkora probléma, amit ne lehetne megoldani és komolyan azon gondokozol, hogy költözöl. Kíváncsi lennék azért a férjed a véleményére veled kapcsolatban. Mi az amit teszel annak érdekében, hogy újra a régi legyen?? Ennyi, hogy probálsz vele beszélni? Hát az semmi. Olyan könnyedén mondják a mai nők, hogy válok és szevasz. Önző módon, senki és semmi más nem érdekli és nincs tekintettel! És gondolod mással jobb lesz? VAgy összejössz mással és a gyerekek épp kezdik elfogadni az új helyzetet pár év múlva, mikor az a kapcsolat is laposodik és akkor újra lelépsz? Miért menekülsz a probléma elöl? Meg kellene oldani. Nehéz elmondani, miket kellene megtenned, de nem csak annyi, hogy megpróbálsz vele beszélgetni, az a legminimálisabb, amit csak tehetsz. Mert hát gondolom az elején csak nem ilyen volt a kapcsolatotok.
2012. nov. 16. 07:46
 13/13 anonim válasza:

20 éve foglalkozom pszichológiával. Az élet is "rákényszerített". Mert volt közben egy nagyon brutális, konfliktusokkal és közben mégis, sok szeretettel is teli 10 éves házasságom. Ennek fényében írom, hogy ha érdekel mélyebben, hogy miért történik ez veletek és hogy hogyan lehet normálisan reagálni ilyenkor, két egyszerű, de nagyszerű könyvet javasolnék:

Remover Dahlke, A lélek árnyai. És De Marshall Rosenberg, A szavak ablakok vagy falak (Erőszakmentes kommunikáció)

Én anno elváltam, mert úgy éreztem, nem.tudom megoldani. A következő kapcsolatokban, más formában, de ugyanazt éltem át. Amiket átélsz érthetőbbek lesznek így,hidd el nincs olyan párkapcsolati konfliktus, amelyért csak az egyik felelős. Ott mindkettő felelős. De hogy hogyan teszünk mi ezért azt sokkal nehezebb felismerni. Szurkolok.

2012. nov. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!