Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírok a férjemmel együtt élni, de nem tudom hova menjek a gyerekeimmel. Ő még nem tudja hogy költözni szeretnék!
20 éve foglalkozom pszichológiával. Az élet is "rákényszerített". Mert volt közben egy nagyon brutális, konfliktusokkal és közben mégis, sok szeretettel is teli 10 éves házasságom. Ennek fényében írom, hogy ha érdekel mélyebben, hogy miért történik ez veletek és hogy hogyan lehet normálisan reagálni ilyenkor, két egyszerű, de nagyszerű könyvet javasolnék:
Remover Dahlke, A lélek árnyai. És De Marshall Rosenberg, A szavak ablakok vagy falak (Erőszakmentes kommunikáció)
Én anno elváltam, mert úgy éreztem, nem.tudom megoldani. A következő kapcsolatokban, más formában, de ugyanazt éltem át. Amiket átélsz érthetőbbek lesznek így,hidd el nincs olyan párkapcsolati konfliktus, amelyért csak az egyik felelős. Ott mindkettő felelős. De hogy hogyan teszünk mi ezért azt sokkal nehezebb felismerni. Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!