Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, ha nem bírok így élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nem bírok így élni?

Figyelt kérdés

Egész életemben szegényen éltem. Végre elkezdtem dolgozni, azt hittem, végre vehetek magamnak ruhákat, vagy nem kell egy tábla csokin gondolkodni.

Sajnos nem így lett. A párommal élek, és durván beleestünk egy adósságokkal teli időszakba. Az egész összeg, amit megkeresek, elmegy a kiadásokra. 100 ezerből nincsen 1000 forint, amit magamra költhetnék.

Abból áll az életem, hogy dolgozom, majd bele döglök, tanulok mellette, és ellátom a háztartást. A keresetemből egy vasat nem látok, alig eszek, és a samponnal, tusfürdővel is pokolian spórolni kell. A jelenlegi samponomnak pl ki kell húznia júliusig, mert egyszerűen nincs keret semmire.

Normális, ha kimerültnek és elkeseredettnek érzem magam?

21N

2015. ápr. 1. 16:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Vagy tanulsz valami mást, hogy jobban fizető melód legyen (és a párod is), vagy így marad. Sajnos. :( Esetleg plusz munka valahogy? Mitől "estetek bele" adósságokba??? Csak azért kérdezem, mert ha két ember normálisan dolgozik és beosztja amit kap, akkor nem esik bele adósságos időszakba. Mire kellett hitel?
2015. ápr. 1. 16:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális az elkeseredettséged! És még hányan élnek így! Persze ez nem vigasz, tudom. De hát állítólag dübörög a gazdaság és emelkednek a bérek. Csak nem az átlagemberék, ők még munkát is alig találnak és mindenkinek ki vannak szolgáltatva.
2015. ápr. 1. 16:56
 3/21 anonim ***** válasza:
29%
Gyere ki külföldre. Itt tok jó az élet. Minimálbérbol is meg lehet élni.
2015. ápr. 1. 17:05
 4/21 A kérdező kommentje:

Volt egy-két durva kiadás, az egész év ilyen lesz sajnos.

Nem tudok plusz munkát vállalni, élni sincs időm.

Az a legszomorúbb, hogy néha rám jön a sírás, nem tudok mindig boldog lenni.

2015. ápr. 1. 17:10
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
Tanulj angolt vagy németet és a sírás, keserges helyett tegyetek egy nagy lépést és menjetek ki külföldre dolgozni. Én is a párommal jöttem ki, annyira rossz helyzetben voltunk, hogy más hiteleből jöttünk ki, de osszeszedtuk magunkat. Se tartozasunk nincs, és jól élünk. Eljarunk szórakozni, vasarolgatni ezt azt, nyaralni minden évben. És nem vagyunk diplomások, csak kemény munkások. 😉
2015. ápr. 1. 17:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, csak a munkahelyemen 3 nyelvet használok.
2015. ápr. 1. 17:15
 7/21 Kulcsos7 ***** válasza:
48%
6 os vélaszt én nem értem, külföldön élsz, éltek?
2015. ápr. 1. 17:18
 8/21 anonim ***** válasza:
18%
Nem normális, mert régen is így éltek az emberek, és én is így élek 40 éve. Annak kellene örülni, hogy még élsz, van mit enned és van ivóvíz, levegő körülötted és fizikailag egészséges vagy. A hangya mit csinál? Az is végigküzdi az életét, míg meg nem hal. Küzdjél, ha eléggé küzdesz, talán majd a szekér is szaladni fog jobban.
2015. ápr. 1. 17:23
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
Van esély, hogy belátható idők belül kikeveredtek az adósságból?
2015. ápr. 1. 17:24
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
pontosabban is leírhatnád, hogy mire megy el az összes pénz...nemhiszem el, hogy nemtudjátok megoldani másképp, pl a lakhatást olcsóbban vagy ilyesmi...
2015. ápr. 1. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!