Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt tényleg megérdemeltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg megérdemeltem?

Figyelt kérdés

Férjemnek pár hónapja új munkahelye van, ahol összehaverkodott egy jóval fiatalabb(alig 20 éves) pasival. Azóta, mikor ráér a munkahelyén, minden idejét ezzel a pasival tölti, ahelyett, hogy felhívna.

Na ma hívtam volna párszor, de nem vette fel. Este is megpróbáltam, felvette, erre mondta, h azzal a pasival volt. Mondtam, h oké, akkor szia.

Erre 2 percre rá kaptam egy smst-t, hogy "hagyj békén te rhadt k..va".

Azóta köpni-nyelni nem tudok...

2015. márc. 30. 19:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon menő vagány, fiatal pasinak képzeli magát a férjed, jó hatással van rá a haverja. A helyedbe biztos kidobnám. Legalább bocsánatot kért?
2015. márc. 31. 19:04
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most mi lesz? Megy tovabb, minden ugyan ugy?
2015. márc. 31. 19:14
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem mi a baj azzal ha nap közben beszélnek.

Az én vőlegényem is minden nap ebédkor küld nekem sms-t. Kb mindig ugyanaz a lényege. Jó étvágyat, ne dolgozz túl sokat, szeretlek. Néha cifrázza. Meg mikor elindul hazafelé felhív. Ez egy kedves gesztus, és nekem rosszul esne, ha elmaradna...

A te eseted meg kérdező. Hűűűű. Kinézed a férjedből h ilyet írjon?

2015. márc. 31. 20:28
 34/35 anonim ***** válasza:
80%

Úr isten! Annyira sajnálom! Miért írta? Most mi lesz? Megbocsájtod neki?

Én nagyon nehezen tudnám az ilyet megbocsájtani..

2015. márc. 31. 21:45
 35/35 anonim ***** válasza:
Ès elmondta mièrt? Volt valami magyaràzata?
2015. ápr. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!