Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemeltem, hogy ezt mondja rám?
Véletlenül elfelejtettem felvágottat venni itthonra, erre a párom azt mondta, hogy egy szerencsétlen vagyok.
Emiatt megérdemeltem?
Ez komoly?
Ő még soha nem felejtett el semmit?
Nem, nem vagy szerencsétlen.
Ha egyébként kenyér van otthon, illetve bármi, amit rá lehet kenni a kenyérre, akkor mi a kérdés? Enni van mit, tehát nem fog a kedves párod éhezni.
Elfelejtettél felvágottat venni, erre sértő szó a szerencsétlen. Ha azt mondja, szétszórt vagy, feledékeny, az még elmegy. De ezért nem érdemelted meg ezt a jelzőt, ilyen piti dolog miatt.
Ezért NEM vagy szerencsétlen!
"ahol a "szerencsétlen" jelzö nem sértés, hanem csak annyir jelent, hogy ügyetlen, szétszórt és ha a párod (vagy a családja) ilyen helyröl származik, akkor semmi sértö sincs benne."
Szerintem meg teljesen mindegy, hogy ki melyik vidékről származik, senki sem tökéletes, senkinek sem gép az agya, mindenkivel előfordult már, hogy elfelejtett valamit, nem gondolnám, hogy csak mert éppen elfelejtett felvágottat hozni a boltból, akkor bármilyen jelzővel kellene illetni...
Amúgy meg, akkor a kedves párja ha annyira felvágottat akart volna enni, akkor szépen elsétált volna a boltba és vett volna ő maga. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!