Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Férjem pszichiátriai kezelt és azt mondja elvinné a 3 éves gyerekemet napokra külföldre, elviheti? Mit tegyek?
Férjemre a napokban mentőt és rendőrt kellett hívni mert kitörései voltak a gyermekem előtt és bántalmazott.Bent tartották a pszichiátrián,kijött és most el akar lehetetleníteni.Gyermekemet nem járatom oviba,nehogy kivegye és elrabolja.Egy testőr féleséggel jön át hozzánk,akirő azt sem tudom kicsoda.(gengszter alak).Azt mondta pár napra elvinné külföldre a fiamat,az anyósommal aki nem is érdeklődik a fiam után kb 2 hónapja látta utoljára.Mit tegyek?Jelentsem a gyámnál?Vagy nane?
Teljesen kiakar csinálni most kapcsoltatta ki a meleg vizet is.
Gondolom ezután a gyerek jönne...
Mit javasoltok?
Nehogy megengedd, lehet, hogy soha nem látnád viszont a gyereked, mert lelépne vele valahova!
Mindenképp fordulj segítséghez, de ne engedd, hogy kivigye a gyereket!!
Ne engedd meg. Igen, jelentsd a gyámnál, adnak tanácsokat és jogi segítséget.
Sajnos, hogy neked ez a kérdés felmerült, és ismeretlenektől kérsz tanácsot, az azt jelenti, hogy nem vagy magabiztos, és nem tudod, hogy mit tehetsz és mit nem. Így a férjed és családja nagyban tud befolyásolni. Mindenképpen kérj külső segítséget hivatalos formában.
Erőt és kitartást kívánok!
Az óvónő bírósági határozat nélkül köteles átadni a gyereket mindkét szülőnek. Olyan nincs, hogy szólj az óvónőnek...
Én a helyedben a rendőrséghez/gyámügyhöz fordulnák és egyben megindítanám a válópert.
4!
Nekunk anno elso szuloin elmondtak, hogy ha nincs birosagi hatarozat arrol, hogy x szulo nem viheti el a gyereket, kotelesek kiadni neki. Akkor is, ha sose lattak.... Ha bizonyitja, hogy az o gyereke, viheti.
Kénytelen vagyok a nagyszülőkhöz költözni,aztán ha látni akarja a gyereket jöjjön de csak ő!
Így hogy meg lekapcsoltatta a meleg vizet utána gondolom az áram jönne.
Most járt le a gyesem és munkám sincs.
Kijelentkezni a házból a válásig nem akarok mert nem rakhat ki!
Addig járhat más kerületbe oviba a gyerek?
Ügyvéd azt mondta semmi esetre sem fogják neki ítélni a gyereket mert mentálisan kezelt és bevitettem a kórházba.
Holnap hol jelentsem az esetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!