Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Férjem pszichiátriai kezelt és azt mondja elvinné a 3 éves gyerekemet napokra külföldre, elviheti? Mit tegyek?
Férjemre a napokban mentőt és rendőrt kellett hívni mert kitörései voltak a gyermekem előtt és bántalmazott.Bent tartották a pszichiátrián,kijött és most el akar lehetetleníteni.Gyermekemet nem járatom oviba,nehogy kivegye és elrabolja.Egy testőr féleséggel jön át hozzánk,akirő azt sem tudom kicsoda.(gengszter alak).Azt mondta pár napra elvinné külföldre a fiamat,az anyósommal aki nem is érdeklődik a fiam után kb 2 hónapja látta utoljára.Mit tegyek?Jelentsem a gyámnál?Vagy nane?
Teljesen kiakar csinálni most kapcsoltatta ki a meleg vizet is.
Gondolom ezután a gyerek jönne...
Mit javasoltok?
Nem viheti el.
menj olyan helyre ahol biztonsagban vagytok es fordulj gyamugyhoz...
ha kezelik akkor csak felugyelettel lathatja, nemhogy elvigye! Plane kulfoldre
Ja jut eszembe. Nekem apos mondta, hogy kulfoldre viszi...
Hat valaszoltam, hogy amint eszre veszem jelentem hogy elrabolta a gyereket kulfoldre szandekozik vinni (nemetorszagba) es a hataron a rendorok rangatjak ki es terdelnek a gerincebe...
nem probalta elvinni... tudja, hogy a gyerekemert en olok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!