Anyukám élettársa megütött. Megérdemeltem, vagy nem?
Régóta együtt vannak, a férfi nemrég költözött ide. Volt egy heves vitánk az ebéd utáni mosogatást illetően, én meg beszóltam neki, hogy azért mert az anyám ágyába bújik esténként, még nem lesz az apám, és nem parancsolgathat nekem. Ezután kaptam a pofont.
A vitának annyi volt a lényege, hogy anyu és én főztünk, ő meg dél előtt 10 perccel kelt ki az ágyból (ma szabadnapot vett ki!) és nem akart elmosogatni. Először anyut kérte meg, de ő elment a dolgára, aztán nekem parancsolta meg, hogy mosogassak. (Van 3 pohár meg 3 edény meg néhány evőeszköz) Én mondtam hogy nem, mert hajat kell mosnom mert utána a barátaimmal találkozom.
Félig jogos, félig nem.
Nem szabd beszólni, még ha jogosnak is érezzük, de ennyit meg is tehetett volna az új "apuka". :/
Hany eves vagy?
Ehhez nem sok joga volt a pasasnak. Foleg, hogy nemreg lakik nalatok. Anyukad mit szolt?? En biztos valasztas ele allitanam ezek utan. Na meg anyakent sem turnem, hogy a gyerekemet megusse a parom (foleg, hogy nem is o az apja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!