Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám élettársa megütött....

Anyukám élettársa megütött. Megérdemeltem, vagy nem?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vannak, a férfi nemrég költözött ide. Volt egy heves vitánk az ebéd utáni mosogatást illetően, én meg beszóltam neki, hogy azért mert az anyám ágyába bújik esténként, még nem lesz az apám, és nem parancsolgathat nekem. Ezután kaptam a pofont.

A vitának annyi volt a lényege, hogy anyu és én főztünk, ő meg dél előtt 10 perccel kelt ki az ágyból (ma szabadnapot vett ki!) és nem akart elmosogatni. Először anyut kérte meg, de ő elment a dolgára, aztán nekem parancsolta meg, hogy mosogassak. (Van 3 pohár meg 3 edény meg néhány evőeszköz) Én mondtam hogy nem, mert hajat kell mosnom mert utána a barátaimmal találkozom.

2009. júl. 10. 12:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
86%
Anyukád mit szólna ahhoz, hogy megütött?
2009. júl. 10. 12:59
 2/37 anonim ***** válasza:
60%

Félig jogos, félig nem.

Nem szabd beszólni, még ha jogosnak is érezzük, de ennyit meg is tehetett volna az új "apuka". :/

2009. júl. 10. 12:59
 3/37 anonim ***** válasza:
85%

Hany eves vagy?

Ehhez nem sok joga volt a pasasnak. Foleg, hogy nemreg lakik nalatok. Anyukad mit szolt?? En biztos valasztas ele allitanam ezek utan. Na meg anyakent sem turnem, hogy a gyerekemet megusse a parom (foleg, hogy nem is o az apja).

2009. júl. 10. 13:01
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdemelted meg! Mit képzel hogy nemrég költözott oda és már parancsolgat meg ütöget?! Ezt feltétlen mond el anyádnak is! A helyedben biztos hogy nagy balhét csaptam volna.
2009. júl. 10. 13:02
 5/37 anonim ***** válasza:
90%
A helyzet az, hogy el kell fogadnod az új helyzetet. De attól még nincs joga megütni a saját gyerekét sem senkinek. Próbálj meg szépen beszélni vele, akkor nem fog ilyet csinálni. Persze, ha máskor is elő fog fordulni, akkor már kicsit komplikáltabb a dolog. Mindenesetre mond el anyudnak, hogy tudjon róla, de ne csináljatok belőle nagy ügyet.
2009. júl. 10. 13:03
 6/37 anonim ***** válasza:
93%
nem üthet meg..viszont te sem mondhatod meg neki, hogy mit tegyen..azt meg kell beszélni higgadtan..kinek mi a feladata a családban..
2009. júl. 10. 13:04
 7/37 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. Anyukám még nem tudja. Elment a postára, meg bevásárolni és azt hiszem a fodrászhoz is ma megy.
2009. júl. 10. 13:06
 8/37 A kérdező kommentje:
Nem mondtam meg neki, hogy mit tegyek. Ő mondta hogy ő nem azért költözött ide hogy cseléd-munkára fogjuk.
2009. júl. 10. 13:08
 9/37 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem senkinek sincs joga megütni a másikat, de ez az ember nem is apád, szóval nem volt jogos. Viszont nem csodálom, hogy idegbe jött: ilyet mondani, hogy azért, mert az anyád ágyába bújik...? Hát ez is durva. Szerintem most az egyszer még nézd el neki, de ha még egyszer megtörténik, mindenképpen lépj!
 10/37 A kérdező kommentje:
*tegyen
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!