Anyukám élettársa megütött. Megérdemeltem, vagy nem?
Figyelt kérdés
Régóta együtt vannak, a férfi nemrég költözött ide. Volt egy heves vitánk az ebéd utáni mosogatást illetően, én meg beszóltam neki, hogy azért mert az anyám ágyába bújik esténként, még nem lesz az apám, és nem parancsolgathat nekem. Ezután kaptam a pofont.
A vitának annyi volt a lényege, hogy anyu és én főztünk, ő meg dél előtt 10 perccel kelt ki az ágyból (ma szabadnapot vett ki!) és nem akart elmosogatni. Először anyut kérte meg, de ő elment a dolgára, aztán nekem parancsolta meg, hogy mosogassak. (Van 3 pohár meg 3 edény meg néhány evőeszköz) Én mondtam hogy nem, mert hajat kell mosnom mert utána a barátaimmal találkozom.
2009. júl. 10. 12:57
11/37 anonim válasza:
anyukáddal beszéld meg, mert ez a feszültség robbanni fog, ami köztetek van..
12/37 A kérdező kommentje:
Mondhattam volna neki durvábban is (azért mert az anyámat d**ja) de nem akartam nagyon tiszteletlen lenni vele. Egyébként nem túl jó a kapcsolatunk. Eddig nem érdekelt milyen ember, de 2 hete költözött ide azóta kiakaszt.
2009. júl. 10. 13:10
13/37 anonim válasza:
Megérdemelte volna hogy felpofozd!
14/37 anonim válasza:
Ezt igy nehéz eldönteni, mert nem voltunk ott, nem hallottuk a párbeszédet és nem ismerünk titeket! Viszont az is igaz, hogy nem kellett volna megütnie téged , szavakkal is elintézhette volna a dolgot. Lehet hirtelen haragú stb. és nem tudta visszafogni magát. Lehet már többször is beszóltál neki és már egy kicsit elege lett, ezt mondjuk el tudom képzelni, mert nem hiszem, hogy rögtön ilyen durva beszólással kezdted?! Igaz?? Szóval lehet megérdemelted, nem tudom??? Hány éves vagy és ő? Kicsit megértőbbnek kellene lennetek egymással, ha már egy fedél alatt kell lakjatok és ha még egy ideig nem tervezel elköltözni otthonról, mert igy csak rosszabb lesz a helyzet. De ehhez te magad kevés vagy sajnos.
15/37 anonim válasza:
abszolút nincs joga..mondd el anyukádnak. mit képzel magáról..később már mi jön? elkezd bámulni, aztán molesztál?
16/37 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 44. Anyukám 40.
2009. júl. 10. 13:14
17/37 A kérdező kommentje:
Tudom hogy bunkó voltam vele, de megérdemli. Ő furakodott be a családunkba. Tartsa tiszteletben hogy mi rend-szeretők vagyunk. Ha már ő is velünk lakik, ennyit igazán bevállalhatna hogy mosogat.
2009. júl. 10. 13:16
18/37 anonim válasza:
Kétségkívül elvetette a sulykot, de te is, amikor beszóltál neki. Finomabban is közölhetted volna, hogy nálatok legfeljebb kérni szokás, nem parancsolgatni, és azzal is meg kell barátkoznia, ha nemet mondasz.
19/37 A kérdező kommentje:
Az előbb azt mondta, hogy ma nem mehetek bulizni sem, és felejtsem el a jövőheti zsebpénzt. (Eddig sem ő adott hanem anyu...)
2009. júl. 10. 13:33
20/37 anonim válasza:
Ezt mindenképpen még ma beszéld meg anyukáddal. Nincs joga parancsolgatni neked, max. kérni, megütni meg főleg nem. Ha most nem beszéltek erről, később még jobban elfajulhatnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!