Anyukám élettársa megütött. Megérdemeltem, vagy nem?
Régóta együtt vannak, a férfi nemrég költözött ide. Volt egy heves vitánk az ebéd utáni mosogatást illetően, én meg beszóltam neki, hogy azért mert az anyám ágyába bújik esténként, még nem lesz az apám, és nem parancsolgathat nekem. Ezután kaptam a pofont.
A vitának annyi volt a lényege, hogy anyu és én főztünk, ő meg dél előtt 10 perccel kelt ki az ágyból (ma szabadnapot vett ki!) és nem akart elmosogatni. Először anyut kérte meg, de ő elment a dolgára, aztán nekem parancsolta meg, hogy mosogassak. (Van 3 pohár meg 3 edény meg néhány evőeszköz) Én mondtam hogy nem, mert hajat kell mosnom mert utána a barátaimmal találkozom.
lefogadom h valami sittes balf*sz..
én ha megütne letörném az arcát...
és ha alig költözött ide még jo h nincs joga ütlegelni téged..pff nálunk és anyám élettársa él és apám mondta h ha 1x megüti valameik gyerekét <minket> akkor megy vissza a afrikába <mert arabxd>...szolj az apádnak <márha van:D> és kész <meg ha szeret, mármint az apád>
senkinek nincs jogában mást megütni, max. önvédelemből.
nyilván provokáltad és az borította ki a bilit. ami magyarázat, de nem indok.
ugyanakkor nyilván az is gond, hogy te "betolakozásnak" érzékeled a jelenlétét és ha te ezen a hozzáállásodon nem változtatsz, akkor innentől fogva bármit is csinálhat, neked az nem lesz jó.
én azt csinálnaám, hogy leültök 3asban, megbeszélítek, hogy mik szokások nálatok, hogy ki miben járul hozzá a közös háztartáshoz.
nagykorú vagy, nem tilthatja meg, hogy mikor hova mész.
sok sikert!
Nem azért költözött oda, hogy cselédmunkára fogjátok... Ezek szerint azért költözött oda, mert TITEKET cselédként akar tartani? Ezt ne hagyd annyiban. A pofont és ezt is mondd el édesanyádnak. Olyan nincs, hogy "jogosan" üt meg. Jóval idősebb és erősebb nálad, tényleg nagy dicsőség lehet egy gyengébb és kiszolgáltatott embert megütni, akit előtte kvázi cselédnek nevezett.
14:12-es: sűrűn bólogatok
KÉRDEZŐ: írd majd meg, mi történt, nagyon drukkolok neked. Szerintem a mai bulit halaszd máskorra, maradj édesanyáddal, és használd ki az időt, hogy kettesben tudtok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!