Anyukám élettársa megütött. Megérdemeltem, vagy nem?
Régóta együtt vannak, a férfi nemrég költözött ide. Volt egy heves vitánk az ebéd utáni mosogatást illetően, én meg beszóltam neki, hogy azért mert az anyám ágyába bújik esténként, még nem lesz az apám, és nem parancsolgathat nekem. Ezután kaptam a pofont.
A vitának annyi volt a lényege, hogy anyu és én főztünk, ő meg dél előtt 10 perccel kelt ki az ágyból (ma szabadnapot vett ki!) és nem akart elmosogatni. Először anyut kérte meg, de ő elment a dolgára, aztán nekem parancsolta meg, hogy mosogassak. (Van 3 pohár meg 3 edény meg néhány evőeszköz) Én mondtam hogy nem, mert hajat kell mosnom mert utána a barátaimmal találkozom.
:O
hallod, én visszakézből adtam volna neki olyat!!!!!!!!!! hát mit képzel, ki ő?!
engem a saját apám 1x ütöttmeg eddig, anyám se sokszor!
az meg h az a pasas most költözött oda és dirigál, meg ő nem cselédnek jött...el lehet menni, ha nem tetszik vmi!
igenis mondd meg anyudnak!!!!
hát nehogymár!
egy pasinak se hagyd többé, hogy megüssön, mert aki egyszer üt, az többször is fog ütni!!
sok sikert!
19/l
Ha te es anyud, foztok, mostok ra, takaritotok utana akkor nyugodtan elmosogathatna, nem fog leesni az ujjarol a gyuru. Vagy ti talan cselednek vagytok neki? Azert koltozott hozzatok, h kihasznaljon benneteket ilyen teren?
Egyebkent felnott emberkent uralnia kellett volna a helyzetet, es nem pofozkodnia. Mi lesz kesobb, amikor mar otthon erzi magat nalatok? Neked adok igazat, annak ellenere, h tenyleg nem kellett volna igy neki esned, bar neki meg nem pofozkodassal kellett volna megoldani ezt a szituaciot. Az egyik hozzaszolo megirta az igazat. Ha anyud nem all melled, gondolkodj el a kulon koltozesen, mert sajnos ez a szituacio csak durvulni fog.
Felhívtam anyukámat, elmondtam neki mi történt. Azt mondta nyugodjak meg, ő hazajön és mindent elintéz. És este is mehetek ahova akarok.
Kíváncsi leszek, hogy repül-e a pasas, mármint vissza kell-e költöznie a saját lakásába vagy maradhat. A 2 hét alatt semmit nem csinált. A mosogatást sem végezte el, de arra lenne kedve hogy sörözni menjen.
Semmiképp sem érdemelted meg! Mondjuk, ha jó bunkón elkezd pampogni, hogy mit képzelsz magadról az oké, de ha ezért eljár a keze, hogy beszólsz neki, az az azért durva.
Én is nagyon rondán tudtam beszólni a saját szüleimnek, de sose pofoztak fel érte, csak kiabáltak, meg fenyegetőztek, hogy vegyek vissza a számból. Pedig ők a saját szüleim. Még a nagyszüleimnek sem engedték soha, ki volt adva, mikor nyaralni mentem hozzájuk, hogy rám kezet emelni nem lehet. Hát a többi unokát meg is csapkodták néha a konyhakendővel, vagy kézzel is akár, de engem sose. Ki is akadtak volna anyámék még kiskoromban is, nem hogy 18 évesen. Te tulajdonképpen nem egy kisgyerek vagy, hanem egy nő! Ez a pasas pofon vág egy nőt? Hogy jön ő ahhoz?
Én szólnék anyukámnak, ettől az alaktól nem sok jót lehet várni így. Ráadásul csak a véleményedet mondtad és kifejezhetted volna sokkal csúnyábban is. Legyen dühös, de az hogy pofon vág semmi jót sem ígér a későbbiekre. Se neked, se az anyukádnak.
Jézus olvastam közben a kommentjeidet. Hát ez a pasas el van pár házzal tévedve. 18 évesen már nem engedélyt adnak a szülők(!), max azt döntik el, hogy pénzzel támogatják-e a bulizásodat meg ilyenek. Neki ebbe nincs beleszólása, hogy te hova mégy, meg mit csinálsz, meg anyukád mennyi pénzt ad neked. Max annyiban szólhat bele a "megnevelésedbe", (aminek már egyébként is vége) hogy azért ne beszélj vele csúnyán, meg ne gyújtsd fel a zoknis fiókját, a többi anyukádra és rád tartozik!
Ez azt hiszi kapott egy 12 éves gyereket, akit mostantól a saját hülye módszereivel nevelhet? Ez beteg basszus.
Pofon vágja a párja "gyerekét", aki már inkább nőnek számít, aztán meg elkezd intézkedni, hogy majd mit csinálhat meg ilyenek.
Remélem, ha tényleg ilyen jellem, amilyennek látszik, akkor anyukád is hamar rájön és megszabadul tőle...
Amit tett ahhoz semmi joga nem volt! Ő az aki odaköltözött, enki kell alkalmazkodni hozzátok, a Tiétek a lakás, nem az övé! Én is hamarosan anyámmal fogok kettesben lakni, de ha odajönne egy pasi és ilyet tenne, rohadt nagy bajba kerülne ám! Köthetné az útilaput... Mondjuk nálunk az én nevemen van a lakás, de akkor is...
18/L
Anyukám hazaért, és az élettársa (amúgy Laci) előadta neki az egészet hogy én provokáltam ki, és minden szemét fa**sz*pó b*zinak elmondtam, hogy ő csak élősködik rajtunk, és takarodjon vissza a jó k***a édesanyjához, és ő ezért ütött meg. Azért durva hogy belehazudik anyu szemébe, aztán felöltözik és elrohan. Anyu most sír, mert tudja hogy én ritkán beszélek csúnyán stb. és fáj neki hogy választania kell a lánya és a "szerelme között". De azt mondta hogy még egyszer leül vele beszélni...és ha lesz még 1 ilyen alkalom, kirúgja.
Csak én úgy érzem ez a pasi ma már nem jön haza...
Amúgy nem érdekel, csak anyut sajnálom. Nagyot csalódott benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!