Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt tényleg megérdemeltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg megérdemeltem?

Figyelt kérdés

Férjemnek pár hónapja új munkahelye van, ahol összehaverkodott egy jóval fiatalabb(alig 20 éves) pasival. Azóta, mikor ráér a munkahelyén, minden idejét ezzel a pasival tölti, ahelyett, hogy felhívna.

Na ma hívtam volna párszor, de nem vette fel. Este is megpróbáltam, felvette, erre mondta, h azzal a pasival volt. Mondtam, h oké, akkor szia.

Erre 2 percre rá kaptam egy smst-t, hogy "hagyj békén te rhadt k..va".

Azóta köpni-nyelni nem tudok...

2015. márc. 30. 19:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Kèrdező, mi törtènt? Beszèltetek?
2015. márc. 30. 22:42
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Meglehet, hogy nem is fiú az az "új barát". De, ha ekkora bunkó, minek mentél hozzá??

Egyébként meg tisztázni kell a dolgot, ilyen egyszerű.

2015. márc. 30. 23:08
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd meg az uzit, majd ha talalkoztok mutasd meg neki es vond kerdore.
2015. márc. 31. 00:08
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
Visszaírnám neki: Anyád, aki a világra hozott!
2015. márc. 31. 06:09
 25/35 anonim ***** válasza:
81%

Máskor is volt rá példa, hogy hasonlóan bánt veled? Haverok előtt hogy viselkedik veled?

Nekem nagyon fura, hogy egy akármilyen senki hatására így viszonyuljon a feleségéhez.

Hány évesek vagytok, és mióta tart a házasságotok? Alapvetően minden rendben van köztetek?

UI. Mi nem hívogatjuk egymást munkaidőben, szerintem felesleges, de azért ez a reakció elég durva.

2015. márc. 31. 10:17
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kíváncsi vagyok a story végére, írj majd kérdező,hogy mi volt...
2015. márc. 31. 13:29
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem a férjed írta, sőt, én azt gondolom, hogy a férjed nem is tud az smsről. Én kicsivel később (mert ugye hosszabb távra nem lehet észrevétlenül lenyúlni senki telefonját manapság) visszaírnék, hogy "akkor minek vettél el?" vagy hasonló, és valószínűleg fel fog hívni, ha nem ő írta, mert visszanézi, hogy mire fel küldted neki ezt. Ha meg ő volt... nos, a világon nincs nálam mocskosabb szájú nő, ha bedühödök, de a páromat soha nem nevezném pl se b*zinak, se k*csögnek, és egyik exemet se illettem soha ilyen jelzőkkel. Mindennek van határa. Ebben az esetben én is cuccolnék.
2015. márc. 31. 15:05
 28/35 anonim ***** válasza:
61%
Lehet a kérdezőnek kellett valami jó ki szappanopera sztori és ugye jellemző az itteniekre a kombinálás...ti benyaltátok ő meg jót röhög ;)
2015. márc. 31. 16:00
 29/35 anonim ***** válasza:
Hívtad párszor napközben meg este is--mégis mikor találkoztok? Vagy ez is amolyan "távférj"?Mondjuk én egy alig 20 évest nem pasinak neveznék hanem srácnak:)És az sms-t este kaptad? Akkor nem dolgozott a férjed? De akkor hol volt? Hát ez a sztori olyan tré! De ha már elkezdted akkor ne hagyj minket befejezetlenül:) Mégha kamu is!:)))))
2015. márc. 31. 18:10
 30/35 A kérdező kommentje:
Estig dolgozott. Hazajött, megkérdeztem, ő írta.
2015. márc. 31. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!