Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tényleg megérdemeltem?
Férjemnek pár hónapja új munkahelye van, ahol összehaverkodott egy jóval fiatalabb(alig 20 éves) pasival. Azóta, mikor ráér a munkahelyén, minden idejét ezzel a pasival tölti, ahelyett, hogy felhívna.
Na ma hívtam volna párszor, de nem vette fel. Este is megpróbáltam, felvette, erre mondta, h azzal a pasival volt. Mondtam, h oké, akkor szia.
Erre 2 percre rá kaptam egy smst-t, hogy "hagyj békén te rhadt k..va".
Azóta köpni-nyelni nem tudok...
Ez most komoly, hogy a férjed ilyet írt neked? Ezt akkor sem érdemelted volna meg, hogyha egyébként úgy viselkedtél volna...
Amúgy az odáig érthető, hogy kicsit sok belőled, mondjuk nem értem minek kell hívogatni a munkahelyén és azonnal veled beszélnie, amint ráér. De akkor sem kellett volna ilyen hangnemű és ennyire trágár sms-t írnia. Én pakolnék, nekem ennyire primitív és alpári ember, aki semennyire sem tisztel, nem kéne.
Szerinte igen. Gondolom ezért küldte.
Szerinted?
Van egy gyanum, hogy ezt nem a ferjed irta....
Az meg, hogy minek kell hivogatni. Ha a kerdezonelez szokas, ha ez alap dolog es nem teher, nem okoz problemat, mi baj van vele?
Hááát, röptetném meg, mint a szél.
Biztos, hogy a férjed írta, nem pedig a pasi?
Egyébként én rögtön vmi "rondára" gondoltam...
1. férjed, nem a fiúd
2. ESTE egy kölökkel van
3. SMS, akárki is írta
Asszem, fogalmaznám a válási kérelmet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!