Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik megbocsátották, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megbocsátották, hogy a párjuknak szeretője volt, azoknak hogy alakult később a házasságuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 12:05
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Gratulálok a tökéletes életedhez és a tökéletes döntéseidhez!Szia!
2015. ápr. 30. 15:29
 32/37 anonim ***** válasza:
én miért vagyok lepontozva? nekem ugyanilyen érzéseim lennének akkor is ha elmondtam volna, csak így megúsztam egy balhét és ő még azt hiheti hogy tiszta lappal áll előttem
2015. ápr. 30. 15:44
 33/37 anonim ***** válasza:
sőt. továbbmegyek. ha ismét előfordulna sem fogom elondani, csak szimplán lelépek. nem kell az sem, hogy tanuljon a hibáiból!
2015. ápr. 30. 15:46
 34/37 anonim ***** válasza:
30%
Kedves Kérdező!Csak sajnélni tudom, hogy sajnos felse fogtad amiről írtam. Én nem tudom, hogy mit olvastál, de még véletlnül se hangzott el az hogy neke tökéletes életem lenne. Azért meg külön gratuálok, hogy azért lettem lepontozva, mert én nem bocsájtottam meg, azért, mert megcsaltak, mert nem hagytam, hogy hülyének nézzenek.
2015. ápr. 30. 16:07
 35/37 A kérdező kommentje:
Nincs hozzáfűznivalóm.Elköszöntem,ha intelligens vagy akkor veszed a lapot,nem folytatod a kötekedést,mert nem fogok vitázni veled.Te nem bocsátottál meg szíved joga,én el tudom fogadni annak is a miértjét,ahogy azt is ha valaki még egyszer megpróbálja.Lehet megy,lehet nem! De virtuálisan leköpni azt aki másképp gondolja,háááát....
2015. ápr. 30. 17:26
 36/37 anonim ***** válasza:
30%
Jó, úgy látom valóban nincs kivel beszélnem, azzal, hogy leírtam egy tényt azzal nem köptem le senkit. Itt az a baj, hogy azért vagyok lepontozva, mert én nem bocsájtok meg.Szóval, neked is szép napot!
2015. ápr. 30. 19:32
 37/37 anonim ***** válasza:

A "nemmegbocsatok" azert vannak lepontozva, mert nem a kerdesre valaszolnak. Azokat kerdeztek akik megbocsatottak hogy utana mi volt. Erre nem valasz az hogy "sehogy mert en nem".

Ez olyan mint a "hogy kell jo toltottkaposztat kesziteni" kerdesre azt irni hogy "a az szar, csinalj inkabb turoscsuszat".

2015. máj. 13. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!