Vajon szülők hány százaléka van együtt "csak" a gyerekek miatt és hány százalék az akiknek a gyerekek távozása után a háztól,100% hogy nem működik a házasságuk? Vagy is mi a véleményetek az olyan szülőkről akik csak a gyerekek miatt vannak együtt?
Szerintem a szüleim így vannak. Mármint ha nem lennénk, nem lennének együtt, de nem hiszem, hogy különmennének, ha mind kirepülünk.
Mi a véleményem? Az, hogy csak mert nem az "igazi" egyik sem a másiknak, attól még szeretetben nevelnek, és sokan példát vehetnének róluk.
Mindig is utáltam azokat, akik össze-vissza rángatták a gyerekeiket egyik háztól a másikig, meg elszakították egymástól a testvéreket, vagy nem bírtak meglenni egymás mellett tányérdobálás nélkül a szülők. Ha valakinek gyereke van, akkor legyen ő az első, és nagyon fontolja meg, hogy hogyan éli a "szerelmi" életét...
Szerintem attól függ mi a probléma. A gyerek legyen az első.
Ha olyan, hogy megbeszélhető és gyógyítható, még ha sok időt is vesz igénybe, meg kell próbálni.
Lehet, hogy csak kettesben kellene lennetek pár napig időnként.
A kérdés, hogy van-e még bizalmatok egymás iránt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!