Titeket férfiakat, mennyiben befolyásolna egy ilyen
helyzet? Többi lent!
Őszinte leszek, engem nagyon zavarnának a gyerekek és ezért nem mennék bele a kapcsolatba.
2013. szept. 22. 20:57
Ilyen növel nem tudnék komoly kapcsolatban gondolkodni.
Saját családot, saját gyerekeket szeretnék!
2013. szept. 22. 21:01
Én nő vagyok, de több ismerősöm van aki hasonló helyzetben volt, bár nem ennyi gyerekkel. Én ott azt láttam, hogy egy idő után a kapcsolat rovására ment a dolog, mert a férfiak szerettek volna saját gyereket, viszont csak 1-2-t, azonban ott voltak a nő gyerekei is. Nálad már az is gond lehet, hogy ilyen esetben 4-5 gyereketek lenne. Nagyon kevés az a huszonéves vagy harmincas pasi aki ekkora felelősséget felvállalna. Nem is beszélve arról, hogy az első éveket sem tudnátok kettesben tölteni, már alapból egy kész családba kerül a férfi. És azt hiszem férfi (és nő egyaránt) fél egy ilyen helyzettől. Én fordított helyzetben nőként sem szívesen kerülnék egy kész családba.
2013. szept. 22. 21:05
Huszonévesen 3 gyereke van és egyedülálló. Józan ítélőképessége 0 lehet, nem kellene ilyen.
2013. szept. 22. 21:13
Nem!
Én is úgy vagyok vele, hogy saját családot akarok! A saját gyerekeimet akarom nevelni nem pedig másét!
Egy gyerek még TALÁN beleférne. Na de három? Ááááá kizárt!
2013. szept. 22. 21:16
Ilyen nővel nem tudnék komoly kapcsolatban gondolkodni. Még egy gyerekkel talán, de 3-at felnevelni, aki ráadásul nem is az enyém vér szerint. Nem, köszönöm, de nem.
2013. szept. 22. 21:23
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy mindenki őszintén válaszolt egyébként többek között erre a válaszokra számítottam, szerencsére nem vagyok egyedülálló jelenleg is boldog házasságban élek a gyermekeim apukájával, de felmerült bennem, ha az élet másként alakulna mennyi esélyem lehetne egy új tartós és komoly kapcsolatra, jelenlegi válaszokat nézve egyenlő a 0-val. Azaz ha másként alakulnának a dolgok egyedül maradnék a két pici lányommal, és a kisfiammal.
Sok férfi van, aki belemenne, én nem, sajnálom. Három gyerek nekem sok lenne!
2013. szept. 22. 21:33
Nekem is 3 pici gyerekem van, de én már 30-as nő vagyok. Én is úgy gondolom, hogy ha esetleg egyedül maradnék, akkor nagyon nehéz lenne komoly kapcsolatot, társat találni. Esetleg egy olyan idősebb pasi, akinek már nagyok a gyerekei, tehát már nem akar saját gyereket, viszont nem is kell még évekig, évtizedekig 4-5-6 gyereket felnevelni, mert az biztos nem lenne jó hatással egy friss kapcsolatra. Nem tudnánk soha kettesben lenni.
Nekem 20-on évesen még egy gyerekem sem volt.
Laza kapcsolat (nincs együttélés, nem minden nap találkoztok) esetén viszont szerintem nem számít a gyerek, feltéve, hogy van kire bízni őket.
2013. szept. 22. 22:21
Egy többgyerekes anyának nyilván sokkal nehezebb párt találni, mint egy olyannak, akinek nincs gyereke, de nem lehetetlen. Találkozhat olyan elvált apukával, akinek szintén van egy-két gyereke, és azzal ki tud alakítani boldog kapcsolatot. Sőt azért vannak olyan férfiak is, akik bevállalják a többgyerekes anyát akkor is ha nekik még nincs gyerekük. Biztos nehezebb őket megtalálni, de léteznek. Ismerek olyan ötgyerekes anyukát, akinek sikerült. A férfinak is vannak gyerekei, igaz azok az exfeleségnél élnek. Szóval nem lehetetlen a dolog.
2013. szept. 23. 09:57
Kapcsolódó kérdések: