Titeket férfiakat, mennyiben befolyásolna egy ilyen helyzet? Többi lent!
Figyelt kérdés
Csupán érdeklődőm! Adott egy hölgy fiatal húszon éves, nagyon csinos, szép és okos, rendezett háttérrel, van három gyermeke. Ti meghátrálnátok a gyermekek miatt egy komoly kapcsolattól, vagy nem zavarnának a gyermekek? Köszönöm előre is!2013. szept. 22. 20:55
11/15 anonim válasza:
Nézd, kérdező. A mi válaszaink csak cseppek a tengerben. Elképzelhető, h akinek 3 gyermekkel is kellenél, az nem is olvassa ezt a fórumot. A remény hal meg utoljára. ;)
12/15 anonim válasza:
Azért az nem kicsit durva, h boldog házasságban neked ilyeneken jár az eszed. :D
13/15 anonim válasza:
Nemcsak ,hogy a 3 gyereke zavarna,hanem a gyerekek apja is....Mivel,gondolom, időnként tartják a kapcsolatot...
Hacsak nem özvegy.
Lehet, hogy már újabb gyereket nem is akarna a meglevők mellé,így a férfi mondjon le a saját gyerekről....?
Annyi szingli, gyerektelen nő van a világon...
Nagyon kellene szeretni azt a hölgyet ahhoz, hogy a 3 gyerekét is bevállalja valaki...
14/15 anonim válasza:
Ha csini a lábfeje, én bevállalnám.
1 lábimádó pasi.
15/15 anonim válasza:
Nálam 1 gyerek sem biztos, hogy beleférne. Nem a gyerekek miatt, szeretem a gyerekeket. Hanem a gyerekek apja miatt. Az motoszkálna a fejemben, hogy mennyire van "képben" még az apa, ki az apa, milyen gyakran van láthatása stb. Mert ha hétvégenként jópofiznom kellene egy idegen férfinak aki akár börtöntöltelék is lehet, ki tudja.... az nekem sok. (30/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!