Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbocsátották, hogy a párjuknak szeretője volt, azoknak hogy alakult később a házasságuk?
én még csak kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni, mert nem tudja hogy én tudom, magamban bocsátottam meg.
totál átlátszó a párom, pedig zsivány, rafinált jellem.
de ahol megcsalás van, ő esetében mondhatni nincs már akkor felém érzelem.
erről szeretnék megbizonyosodni, mert újabban látom rajta, mondja is, hogy a kapcsolatunkért nagyon oda akarja tenni magát.
nem hozom fel mit tudok, nem akarok nyomást gyakorolni rá, meg döntéshelyzetekbe kényszeríteni, vagy zsarolni, nem akarom megtörni az illóziót még, nagyon szeretném ha az én befolyásom nélkül döntene mellettünk, mert számomra az az igazi kapcsolat és nem az, ahol a másiknak mindig a sarkában kellene lenni, és motiválni hogy maradjon. én megadom neki a választás szabadságát. magyarán aki menni akar hagy menjen.
talán kicsit nemtörődömnek jövök le, valszeg így a kapcsolatban is, talán a határokat feszegette hogy mikor figyelek már rá végre, soha nem kértem őt számon, nem volt bennem féltékenység, csak mert előző kapcsolataimban én már annyit harcoltam idegkimerüésekig, hogy már egy új, a mostani kapcsolatban nekem sem kedvem, sem energiám, úgy se vezetett sehova egyszersem!
nem alakítottam ki eddig sem függőségeket tőle, nem fogok utcán élni ha elhagyna, stb
igazából bennem van egy csalódás, de ez kellett ahhoz, hogy letegyem a rózsaszín szemüveget, ami nagyon káros tud lenni sokszor.
jelenleg kivárásos alapon vagyok az időt sem bánom rá, mert addig legalább vele lehetek, azzal akit szeretek.
Te nagyon erős lehetsz kedves utolsó.Tényleg képes vagy ezt magadban tartani? Számomra ez hihetetlen,vagy elképzelhetetlen részemről.
Nálunk már akkor derült ki a dolog,amikor bőven lezárta a viszonyt az illetővel,tehát ő döntött arról,hogy nem megy hanem marad,de őszintén szólva így sem sokkal könnyebb.
Számomra hihetetlen az embereknek nincs önbecsülésük, és képesek meg
bocsájtani azt, hogy a párjuk egy másik emberrel lefeküdt. Hogy képes úgy együtt élni valakivel, aki nem szereti?Nekem azt senki ne mondja, hogyha valaki szereti a másikat akkor megcsalja. Ha szeretem a másikat és tisztelem nincs olyan körülmény, hogy azt megtegyem. Akkor szakítson és cask utána tegye meg. A megcsalás a mésik ember árulása, és a földbe tiprása. A szerelembe nem fér bele a megcsalás, és ez nem arról szól, hogy mindenki hibázhat, jár még neki egy esély. Baromság. Ugyanis ki akar egy olyan emberrel lenni aki megcsalt, és nem becsül, amikor lehetnék egy olyan emberrel aki szeret és a gondolkodás eltérő, nem más nők után kajtat, hanem átlátja a problmát és igyekszik megoldani. Az nő aki megbocsájtja a folyamatos félrelépést, az nem jó feleség, hanem ostoba, és saját maga ellensége. Ugyanis, a párkapcsolat kér emberről szól, ha már belekerül egy harmadik személy, már rég nem beszélünk szerelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!