Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megbocsátották, hogy a párjuknak szeretője volt, azoknak hogy alakult később a házasságuk?
Az én volt férjem randizgatott egy nővel akivel utána nem jött össze és a nő buktatta le, mi elváltunk, de nem bántam meg.
Kinek mi a megcsalás, az én olvasatomban egy csók, amit átlépett.
Nekem "megbocsátott" a feleségem, mi főleg a gyerek miatt kezdtük újragondolni, építeni a kapcsolatot.
Lett még sok boldog év és még egy gyerek.
Sok minden lehetséges, ha komolyan akarjuk!
Pokol az életünk.Neki is,nekem is.Féltékeny lettem,gyanakvó,vádaskodó.A kis viszonyán már rég túl lennénk(egy hónapig tartott,még a kapcsolatunk elején),de minden nő után csorgatja a nyálát.Ha szólok akkor persze én vagyok a hülye p icsa és csak képzelődök.
Itt a tavasz,amit mindig is imádtam,de mellette ez is csak arról szól,hogy lekerültek a nagykabátok a nőkről,lesz min legeltetni a szemét.
Istenem,mit keresek én még ebben a kapcsolatban???
Utolso,ugy latszik nem vagyunk ezzel egyedul.
A "mi" szeretonk meg masfel ev mulva is irt egy gyalazatos uzenetet a 25. Hazassagi evfordulonk alkalmabol.pedig akkor mar terhes volt a parjatol a 3. gyerekuklel.
Megse nyugodott.
Ha gondolod irj privit.
"minden nő után csorgatja a nyálát" Én is ilyen voltam "fiatalon" csak én tapizom is őket. A barátnőm, minden barátnőjének, lány tesójának ismertem a tapintását. :-)
DE soha nem csaltam meg, még gondolatban sem.
Aztán összeházasodtunk. Majd 17 év után megcsaltam. Persze a megcsalás, az "egyéb" problémák következménye volt. Amiket nem lehet vele megbeszélni, és azóta sem. Mi válunk, az én kezdeményezésemre. És a megcsalásról nem is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!