Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik megbocsátották, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik megbocsátották, hogy a párjuknak szeretője volt, azoknak hogy alakult később a házasságuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 12:05
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
77%

Az én volt férjem randizgatott egy nővel akivel utána nem jött össze és a nő buktatta le, mi elváltunk, de nem bántam meg.

Kinek mi a megcsalás, az én olvasatomban egy csók, amit átlépett.

2015. márc. 31. 09:56
 12/37 anonim ***** válasza:
77%

Nekem "megbocsátott" a feleségem, mi főleg a gyerek miatt kezdtük újragondolni, építeni a kapcsolatot.

Lett még sok boldog év és még egy gyerek.

Sok minden lehetséges, ha komolyan akarjuk!

2015. ápr. 2. 15:58
 13/37 anonim ***** válasza:
81%

Pokol az életünk.Neki is,nekem is.Féltékeny lettem,gyanakvó,vádaskodó.A kis viszonyán már rég túl lennénk(egy hónapig tartott,még a kapcsolatunk elején),de minden nő után csorgatja a nyálát.Ha szólok akkor persze én vagyok a hülye p icsa és csak képzelődök.

Itt a tavasz,amit mindig is imádtam,de mellette ez is csak arról szól,hogy lekerültek a nagykabátok a nőkről,lesz min legeltetni a szemét.

Istenem,mit keresek én még ebben a kapcsolatban???

2015. ápr. 2. 17:03
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
előző, van közös gyereketek? ha nincs, akkor tényleg nem értem, miért bünteted magad.
2015. ápr. 9. 22:17
 15/37 anonim ***** válasza:
64%
Én léptem félre. El is mondtam a páromnak. Megbocsátott volna, de nem akartam már vele folytatni.
2015. ápr. 9. 22:25
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is megbocsátottam a páromnak, de mi mindent megbeszéltünk, nem söpörtünk semmit a szőnyeg alá. Tehát a kiváltó okokat, magát a megcsalást. Ez utóbbi szörnyű, de másképp nem tudsz új alapokra építeni, mert az csak hazugság lenne. Nekünk azóta sokkal jobb a házasságunk. Nem féltékenykedem, ha akar úgy is elmegy, nem az én tulajdonom. Ő döntött mellettem, mert még mindig engem szeret, a külső kapcsolatból mindig csak egy részt pótolnak, amit hiányként élnek meg a házasságban. De ha őszintén megbeszélik, hogy ki, mit vár ettől a kapcsolattól, akkor mindenre van megoldás.Egy szépséghiba van a dologban, hogy bár már félév eltelt a szerető a mai napig nem nyugszik, pedig férjezett, 2 gyermekes anyuka.
2015. ápr. 12. 06:27
 17/37 anonim ***** válasza:

Utolso,ugy latszik nem vagyunk ezzel egyedul.

A "mi" szeretonk meg masfel ev mulva is irt egy gyalazatos uzenetet a 25. Hazassagi evfordulonk alkalmabol.pedig akkor mar terhes volt a parjatol a 3. gyerekuklel.

Megse nyugodott.

Ha gondolod irj privit.

2015. ápr. 12. 08:03
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hát nem könnyű...
2015. ápr. 13. 19:38
 19/37 anonim ***** válasza:
ha nincs gyerek, fölösleges szenvedni.
2015. ápr. 13. 20:25
 20/37 anonim ***** válasza:

"minden nő után csorgatja a nyálát" Én is ilyen voltam "fiatalon" csak én tapizom is őket. A barátnőm, minden barátnőjének, lány tesójának ismertem a tapintását. :-)

DE soha nem csaltam meg, még gondolatban sem.

Aztán összeházasodtunk. Majd 17 év után megcsaltam. Persze a megcsalás, az "egyéb" problémák következménye volt. Amiket nem lehet vele megbeszélni, és azóta sem. Mi válunk, az én kezdeményezésemre. És a megcsalásról nem is tud.

2015. ápr. 18. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!