A szüleitek szeretik egymást? Jó a házasságuk?
Hát poénos akartam lenni a válasszal, de amikor végigolvastam ...
De leírom, hogy anyám még most is szereti apámat, pedig lassan 17 éve halt meg szegény. Állandóan a temetőbe jár és ott hangosan beszél hozzá. Nem emlékszem, hogy rendszeres lett volna náluk a veszekedés. teljes volt az egyetértés közöttük, inkább apai nagyapám volt a vitázó.
Én már nem tudom megállni, hogy olyan egyetértésben és nyugalomban neveljem a gyermekeimet, mint ők. Gyakrabban veszekedünk, mint a szüleim, aminek sajnos sok köze van a mai gazdasági helyzethez is. De szeretjük egymást és a 3 gyermekünket.
43F
Nem, elváltak évekkel ezelőtt, de amíg együtt voltak se szerették egymást. Apám csak azért vette el anyámat, mert jöttem én, és akkoriban még ez így volt szokás. De borzasztó volt a házasságuk, csak veszekedésből állt az egész.
Amióta elváltak, apukám boldog, megtalálta a hozzá való párt, és ezt nagyon jó látni!
Igen, szeretik a mai napig.
Csak az tudja mekkora csoda ez, aki teljes családban nevelkedett, vagy nevelkedik. Amikor reggelente mindkét szülőd ott ül a konyhában, mikor felkelsz, közösen mentek nyaralni, mindketten mosolyognak rád és egymásra.
A szívem szakad meg a csonka családban élő gyerekekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!