Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden pasi ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés

A férjem néhány évvel ezelőtt nőkkel ismerkedett a hátam mögött. Nem volt semmi nagyon szexuális jellege az egésznek, csak otthon unatkozott, mert munkanélküli volt. Ezen valahogy túlléptünk.

Észrevettem, hogy tünnek el dolgok ez előzményekből amikre rákerestem, igy megnéztem a fb-ját, és annak az előzményeit.(Tudom most meg lehet kövezni.)

Naponta rákeresett mindenféle nőre. Olyankor amikor fürödtem, vagy dolgoztam. A nevek nagyon ismétlődnek, tehát szinte naponta ugyanazokat nézi. Azt még hozzátenném, hogy szexuális életünk nem nagyon van, ő mindig fáradt. Ezekre elégiti ki magát, vagy mit gondoltok? Nagyon kivagyok már.

Amúgy én is szoktam ismerősök profilját nézegetni, de nincs okom arra, hogy kitöröljem az előzményekből. Vajon ő miért tette?

2015. márc. 30. 07:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegyik ilyen, de a tiéd pont ilyen és az ilyenek nem érdemelnek meg normális nőket.

Írod, hogy a szakítás felé hajlasz, én is azt tanácsolnám, szakíts és kezdj új életet. Tapasztalatnak jó volt ez a kapcsolat, hogy milyet nem szeretnél.

Aki meg problémázik rajta, hogy belenézett a facebookba a kérdező.. Nyilván, ha nincs oka rá, akkor nem néz bele. Vagy ha egyszer kíváncsi, de nem talál ott semmi gázos dolgot, nem néz bele még egyszer.. Mert felesleges.

2015. márc. 30. 12:01
 22/26 Bence_ ***** válasza:
24%

Partnered a tükrőd. Zsák a foltját.

Ha nem tiszteled ő mitől tisztelne?

2015. márc. 30. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:
57%
Figy, van az a típusú nő, aki boldog kapcsolatban él, mert nem veszi észre vagy nem érdekli, hogy pasi nézelődik a neten. És van a boldogtalan kapcsolatban élő nő, akit ez zavar és ettől megkeseredik. De pasiból csak egyféle van, aki eleinte hőn szerelmes és tisztességes, majd egy idő után nézelődik a neten és vagy félrelép vagy nem. De nézelődik, az biztos.
2015. márc. 30. 12:20
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle nő van: aki elhiszi, hogy minden férfi ilyen és beletörődik, mert azt hiszi, nincs más választása, aztán azzal hitegeti magát, hogy nem baj az, ő így is boldog és az, aki nem hiszi el ezt a bődületes baromságot, nem törődik bele, hanem választ egy olyan férfit, aki hozzá illik. Pont.
2015. márc. 30. 12:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a korábbi válaszokat.

Nem, szerintem nem minden férfi ilyen.

Szerintem veled van valami baja. Mert ha más nők képeire tud önkielégíteni, akkor a szexre is kell hogy legyen energiája....

Én a helyedben nem azon aggódnék, hogy nők képeit nézegeti, és arra veri, hanem azon, hogy más nőket akar megdugni. Már ha nem tette még meg... ha eddig esetleg nem tette, a következő lépés az lesz.

2015. márc. 30. 21:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi ilyen. Bár az egyik exem sokat nézegette az egyik kolléganője profilját. Miután szakítottunk találjátok ki kivel jött össze. Bár nem emiatt szakítottunk, ez csak plusz poén.
2015. márc. 31. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!