Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ilyen?
A férjem néhány évvel ezelőtt nőkkel ismerkedett a hátam mögött. Nem volt semmi nagyon szexuális jellege az egésznek, csak otthon unatkozott, mert munkanélküli volt. Ezen valahogy túlléptünk.
Észrevettem, hogy tünnek el dolgok ez előzményekből amikre rákerestem, igy megnéztem a fb-ját, és annak az előzményeit.(Tudom most meg lehet kövezni.)
Naponta rákeresett mindenféle nőre. Olyankor amikor fürödtem, vagy dolgoztam. A nevek nagyon ismétlődnek, tehát szinte naponta ugyanazokat nézi. Azt még hozzátenném, hogy szexuális életünk nem nagyon van, ő mindig fáradt. Ezekre elégiti ki magát, vagy mit gondoltok? Nagyon kivagyok már.
Amúgy én is szoktam ismerősök profilját nézegetni, de nincs okom arra, hogy kitöröljem az előzményekből. Vajon ő miért tette?
Már nem azért első kettő válaszoló, de szerintetek ez egy normális kapcsolat?? Nehogy már a nőnek ne legyen tartása és benyeljen mindent azzal a jelszóval, hogy minden pasi ilyen. Nem a múlt században élünk.
Kérdező! Dobd ki, mert ebben a kapcsolatban már semmi sem működik. Oda a bizalom, nincs szex.....Minek vagytok együtt?
A szexmentességet betudtam annak, hogy néhány hónapja kemény fizikai munkát végez akár 12-14 órában, sokszor hétvégén is. Amikor este hazaesik, látszik rajta hogy tényleg nagyon fáradt.
Csak mostanában inkább számitogépezik ahelyett hogy velem töltené a szabadidejét is. Én i szakitás felé hajlok, csak nem tudtam, mennyire jogos. Köszönöm annak, aki eddig válaszolt.
# 4
Hogy lehet alapból ilyen hülyeséget kérdezni?Hogy lenne már miden pasi ilyen?
Elég egyértelműek a dolgok nincs szexuális életük az FB-n más nők után nézeget...
Minden olyan pasi ilyen, akinek elege van valamiért a barátnőjéből. És hogy miért van elege?
Azt csak ő tudja.
De ahelyett, hogy ide írsz ki kérdést, talán tőle kéne megkérdezni...kedvesen, normálisan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!