Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek hogy nyerhetek én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy nyerhetek én?

Figyelt kérdés

A férjem aki 30éves én pedig 28vagyok mindig ha neki nem tetszik valami azzal jön én fejezzem be amikor meg nem teszem mert felbosszantott engem és azt akarom hogy hallgasson végig és ne az legyen amit ő akar hanem vegye észre az én akaratomat vagy azt hogy megbántott engem akkor meg ver engem majd amikor vissza ütök neki rám hívja a rendőrőket és ott elő adja magát úgy hogy a rendőrők az ő oldalán állnak és én pedig remegek az idegtől és az indulattól mért talán hagynom kellett volna magamat hogy megver és én nem ütök vissza neki?

Vagy pedig ő mindig rám szolhat ha neki nem tetszik az én viselkedésem vagy az hogy ő meg bánt meg sért és szólok érte hogy ezt mért kellett de őt egyszer sem lehet számon kérni de ő engem mindig számon kér ha az ő oldaláról van szó.

A rendőrőket meg könnyű szerrel maga oldalára állítja jön azzal hogy én hisztiztem majd én keztem a verekedést ő csak védte magát és ha ti azzal jösztök ilyen nincs de sajnos van! Nem tudom mit tegyek el nem hagyhatom mert hova is mehetnék.

2014. dec. 16. 15:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szép család. Remélem gyereketek nincs és nem is lesz.
2014. dec. 16. 15:09
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Naponta van egy kérdés, ami beteszi nálam a kaput. Ma ez volt az.
2014. dec. 16. 15:13
 3/32 anonim ***** válasza:
95%

Ti is megérdemlitek egymást. Ha nem így lenne, már rég faképnél hagytad volna.

Micsoda párok vannak! Ész megáll!

2014. dec. 16. 15:19
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

"el nem hagyhatom mert hova is mehetnék"

Gondolom, van munkahelyed, kereseted.

Gondolom, van félretett pénzed.

Gondolom, vannak szüleid, rokonaid, jó barátaid, akik átmenetileg tudnak segíteni.

Gondolom, a lakást közösen vettétek, nem csak beletetted a sejhajodat 20 évesen a készbe.

Ha rosszul gondolom, akkor marad a jujitsu, esetleg aikido.

2014. dec. 16. 15:20
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ész megáll!
2014. dec. 16. 15:22
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is szebb egy ilyen családnál!
2014. dec. 16. 15:25
 7/32 anonim ***** válasza:
78%
Nézd, ha elteszed láb alól, többet nem fog visszaszólni. Szerintem már nem sok hiányzik hozzá.
2014. dec. 16. 15:25
 8/32 anonim ***** válasza:

"Szerintetek hogy nyerhetek én?"

Úgy, hogy ráhagyod. Csak úgy. Mond valamit, ami nem tetszik, te pedig nézel és azt mondod: igen, kedvesem, igazad van. Próbáld ki, meglátod, egész"kiüti" nem fog tudni, mit mondani tovább.

2014. dec. 16. 15:38
 9/32 Trafó1 ***** válasza:

Szerintem egy családterápiára kellene beiratkoznotok ahol viselkedési és kommunikáció szakon elvégezhetnétek egy kurzust és az segítene a mentális problémáitok feloldásában.

(vagy túl bonyolultan fogalmaztam???)

2014. dec. 16. 15:42
 10/32 anonim ***** válasza:
Látom, a mondatközi írásjeleket nem nyertél.
2014. dec. 16. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!