Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 év házasság után, Feleségem el költözött egy három hetes pasijához. Nem telt el egy hét a pasi kidobta. Most itthon van és egész nap sajnálja magát, sííííír. Mit csináljak "vele"?
A kérdés az, hogy te mit szeretnél?
Meg tudnád neki bocsátani?
Tudnád szeretni?
Bízni benne?
Hinni neki?
Én azt gondolom, hogy elküldeném, de nem tudom, hogy ha tényleg ebben a szituációban lennék, mit tennék.
Takarodjon,sz0pkodja vissza magát ahhoz a csávóhoz.Na meg előtte a kettes válaszoló válasza.
Miért nem állt eléd,hogy máson akar ugrálni,és el tudtatok volna válni,mielőtt ennyire megaláz téged.
Kitartást neked és egy vak komondort.
Én nem mérlegelnék semmit. Elhagyott. Hát akkor menjen, fel is út le is út. Engem a továbbiakban nem érdekelne.
Mert ilyent egyetlen eseteben mérlegelnék, a vég kimenetel akkor is kérdéses lenne. Ha 1 alkalommal megcsalt, majd megbánta és töredelmes vallomást tett (nem máshogy tudom meg), és szeretne jóvá tenni mindent.
Na, ekkor elgondolkodnék házasságban.
De amúgy kívül tágasabb. Mert ez a nő habozás nélkül eldobott mindent, ráadásul nem is ez volt az első eset (legalábbis én a kérdésed e részéből ezt vettem ki: "Feleségem elköltözött egy három hetes pasijához." ezek szerint nem csak ez az egy volt hanem több is)
Ő téged nem szeret és kutyába sem néz, majd oda megy hozzád bőgni.
Úgy vágnám ki mint a macskát sz'rni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!